Μηνυμα νικης απο την πρωτη συγκεντρωση των υποψηφιων της «Επανεκκινησης» για το Δημο Μαρωνειας- Σαπων

«Ο Δήμος των έργων, δίπλα στο δημότη και για τα δύσκολα» τόνισε ο Ντίνος Χαριτόπουλος

Ανεβάζει στροφές λίγο πριν και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, η «Επανεκκίνηση» του κ. Ντίνου Χαριτόπουλου. Μετά την επίσημη κατάθεση του συνδυασμού στην πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών, όλοι οι υποψήφιοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους συγκέντρωση το βράδυ της Κυριακής στις Σάπες με τον κ. Χαριτόπουλο να δίνει το στίγμα της πορείας προς τις εκλογές.

«Ο Δήμος Μαρώνειας-Σαπών, προχωρά μπροστά με ενότητα, συνεργασία και όραμα» είπε ο κ. Χαριτόπουλος και αναφερόμενος στους υποψηφίους τονίζει πως «είστε οι καλύτεροι εκπρόσωποι των τοπικών κοινωνιών, συναπαρτίζετε μίας εξαιρετικής ποιότητας ομάδα που πορεύεται συλλογικά».

Ο Δήμαρχος κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των έργων που δρομολογήθηκαν σε μία τετραετία που σημαδεύτηκε από την πανδημία, την οικονομική κρίση και τις πυρκαγιές, παρουσίασε μία  πραγματικότητα που επιβεβαιώνεται με αριθμούς, σύμφωνα με την οποία τα έργα, οι μελέτες και οι χρηματοδοτήσεις που εξασφαλίστηκαν σε 4 χρόνια είναι πολλαπλάσια εκείνων που έγιναν αθροιστικά τα τελευταία 8 χρόνια. Ενώ δεσμεύτηκε πως αυτή η πραγματικότητα θα παρουσιαστεί αναλυτικά στους δημότες το προσεχές διάστημα.

«Εμείς μιλάμε με τα έργα μας. Αυτή είναι η αλήθεια μας που δεν αλλάζει» είπε παρουσιάζοντας το όραμα της επόμενης πενταετίας που θα καταστήσει το Δήμο Μαρώνειας Σαπών «πρωταγωνιστή» των εξελίξεων θέτοντας πάντοτε τον άνθρωπο στο επίκεντρο της πολιτικής του.

«Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση. Γνωρίζουν ότι δεν είναι ώρα για πειράματα αλλά για εμπειρία. Η παράταξή μας και μόνο μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον του Δήμου. Μόνο αυτή μπορεί να εμπιστευτεί σε δύσκολες στιγμές και απαιτητικές εποχές. Ο Δήμος των έργων, δίπλα στο δημότη και για τα δύσκολα»» κατέληξε δίνοντας το στίγμα της βεβαιότητας για μία μεγάλη νίκη στις επερχόμενες εκλογές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.