Εξι γυναικες στα ψηφοδελτια της ΝΔ
Η δημοσιογράφος και συντονίστρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Βόρεια Ελλάδα περιλαμβάνεται στις έξι νέες υποψηφιότητες που ανακοίνωσε νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας, 19 Οκτωβρίου, η Νέα Δημοκρατία για τις βουλευτικές εκλογές του 2027, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος η απόφαση ελήφθη από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και περιλαμβάνει την υποψηφιότητα της κ.Σώκου στον Έβρο καθώς και τις υποψηφιότητες της κ.Βίκυ Καβαλλάρη, δικηγόρου και περιφερειακής συμβούλου Αττικής στην Α’ Ανατολικής Αττικής και της κ. Αργυρώς Τραγάκη, δημόσιας υπαλλήλου, στην Β’ Πειραιώς.
Στην Α΄ Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει η κ.Μένια Καλού, φοροτεχνικός και αντιδήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, ενώ στην Πιερία υποψήφια θα είναι η Άννα Τζήκα, πολιτικός μηχανικός και περιφερειακή σύμβουλος Πιερίας.
Τέλος, στον Β3΄ Νότιο Τομέα Αθηνών ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της δικηγόρου Έλενας Φλώρου.
Έλενα Σώκου: «Η απόφασή αυτή γεννήθηκε μέσα από την καθημερινή μου επαφή μαζί σας»
Στην πρώτη της ανάρτηση αμέσως μετά την δημοσιοποίηση των υποψηφιοτήτων η Εβρίτισσα υποψήφια, αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσει μία θέση στη Βουλή, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη σχέση της με τον Έβρο και τους κατοίκους του.
«Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και ειλικρινή διάθεση προσφοράς, ανακοινώθηκε σήμερα με απόφαση του Πρωθυπουργού η υποψηφιότητά μου ως Βουλευτής Έβρου στις επερχόμενες εθνικές εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως εξήγησε «η απόφασή αυτή γεννήθηκε μέσα από την καθημερινή μου επαφή μαζί σας, από τις συζητήσεις μας και την ανάγκη μου να προσφέρω στον τόπο μου».
«Γνωρίζω από πρώτο χέρι τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε: τη δημογραφική συρρίκνωση, την ανάγκη για πραγματική στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας, την απομόνωση των ακριτικών μας χωριών, αλλά και την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα» ανέφερε υποσχόμενη πως «ως γυναίκα, ως επαγγελματίας και πάνω από όλα ως Εβρίτισσα, δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, με εντιμότητα και εργατικότητα. Για να γίνει ο Έβρος πρωταγωνιστής των εξελίξεων».
«Σε αυτόν τον αγώνα σάς ζητώ να συμπορευτούμε. Να αφήσουμε πίσω τα λόγια και να επικεντρωθούμε στις πράξεις. Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας για να πάμε τον Έβρο εκεί που του αξίζει: Μπροστά» κατέληξε η ίδια.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
