«Μεταγραφες» Χρηστου Μετιου στην Καβαλα

Ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους με τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση οι Κωνσταντίνος Παπακοσμάς και Ανδρέας Καραγιώργης

Ευρύτερες συναινέσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, φαίνεται πως πετυχαίνει ο νυν Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος, στο δρόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Πριν μερικές μέρες ο ιστορικός ερευνητής κ. Κωνσταντίνος Παπακοσμάς, που είχε διατελέσει αντιπεριφερειάρχης τουρισμού επί περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη στο πλαίσιο εκδήλωσης στην Καβάλα, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με την παράταξη του κ. Μέτιου.

Μάλιστα με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Παπακοσμά η νομαρχιακή οργάνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Καβάλα, έσπευσε προς αποφυγή παρερμηνειών να διευκρινίσει πως δεν ανήκει εδώ και καιρό στις τάξεις τους κόμματος.  

«Αναφορικά με την υποψηφιότητα του κ. Κωνσταντίνου Παπακοσμά με τον Χρήστο Μέτιο στην Περιφέρεια Α.Μ.- Θ., επισημαίνουμε ότι ο κ. Παπακοσμάς είχε απομακρυνθεί από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εδώ και πολύ καιρό, από τότε ακόμη που είχε αναλάβει θέση συμβούλου στο γραφείο του Υπουργού της Ν.Δ. κ. Χάρη Θεοχάρη. Οι πολιτικές του επιλογές δεν αφορούν το ΠΑ.ΣΟ.Κ.- ΚΙΝ.ΑΛ.» ανέφερε συγκεκριμένα η ΝΕ Καβάλας του κόμματος.

Α. Καραγιώργης: «Η πολιτική συνάντηση μέσω της συνδιοίκησης ήταν επιτυχής»

Οι «μεταγραφές» του κ. Μέτιου στην ΠΕ Καβάλας, συνεχίστηκαν και χθες, με τον κ. Ανδρέα Καραγιώργη, νυν  Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αλιευτικής Πολιτικής, να ανακοινώνει την υποψηφιότητά του με τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση.

«Η πολιτική συνάντηση μέσω της συνδιοίκησης με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο ήταν επιτυχής!

Υπηρετήσαμε μαζί μέσα από μια άκρως εποικοδομητική συνεργασία τον στρατηγικό χαρακτήρα που πρέπει να έχει η περιφέρεια.

Η δημιουργία της Αντιπεριφέρειας Αλιευτικής Πολιτικής, μοναδική στην Ελλάδα επικυρώνει την συνεργασία μας για την τετραετία που πέρασε και σηματοδοτεί μια νέα πρόκληση για την ανάπτυξη του τόπου μας και τον εναρμονισμό της με την σύγχρονη τεχνοκρατική αντίληψη!

Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου!» έγραψε ο κ. Καραγιώργης σε ανάρτησή του, γνωστοποιώντας το γεγονός.

Να θυμίσουμε ότι το 2019, ο κ. Καραγιώργης οργανωτικός περιφερειάρχης ΑΜΘ των Ανεξάρτητων Ελλήνων τότε, ανακοίνωσε την κάθοδο του συνδυασμού «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση» με επικεφαλής τον ίδιο στις περιφερειακές εκλογές, καταφέρνοντας να καταλάβει μία θέση στο περιφερειακό συμβούλιο.

Αμέσως μετά τις εκλογές, ανακοίνωσε την συνεργασία του με τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση στη διοίκηση της Περιφέρειας καταλαμβάνοντας θέσεις αντιπεριφερειάρχη και εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.