Με τη νεολαια των Ασωματων συναντηθηκε ο Ιμαμ Τζανερ

«Την επομένη των εκλογών ο Δήμος θα στηριχθεί στη συνεργασία όλων των ενεργών δυνάμεων της κοινωνίας» το μήνυμα του υπ. δημάρχου Ιάσμου

Με τη νεολαία του οικισμού των Ασωμάτων, συναντήθηκε την Τετάρτη ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί» και υποψήφιος δήμαρχος Ιάσμου, κ. Ιμάμ Τζανέρ. Όπως επεσήμανε ο ίδιος σε δήλωση του πρόκειται για ένα δυναμικό οικισμό στον οποίο μπορούν να γίνουν πολλά και η παράταξη «Μαζί» έχει την βούληση να τα κάνει.

«Η θερμή τους αποδοχή ήταν συγκινητική» τόνισε ο κ. Ιμάμ Τζανέρ μεταφέροντας πως η συζήτηση με τους νέους συνδημότες ήταν εξαιρετική, εξ ου και τους ευχαρίστησε θερμά για μία ακόμη φορά θερμά.

Καταθέτοντας την περηφάνια του για τη νεολαία του Δήμου, ο υποψήφιος δήμαρχος υπογράμμισε πως «την επομένη των εκλογών ο Δήμος θα στηριχθεί στη συνεργασία όλων των ενεργών δυνάμεων της κοινωνίας. Θα υλοποιήσουμε  κάθε πρόταση συνεργασίας των συλλόγων. Θα σταθούμε δίπλα τους. Το ίδιο θα κάνουμε και με τις αθλητικές ομάδες. Θα απαιτήσουμε να επεκταθεί το δίκτυο 5G μέχρι και τον τελευταίο οικισμό του Δήμου».

«Η δική μας ευθύνη είναι να στηρίξουμε τη νέα γενιά. Το μέλλον μας. Και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο» τόνισε κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.