Μ. Ταπατζας: Δεν απεστειλε τη βοηθεια που συγκεντρωσε για τους σεισμοπληκτους στην Τουρκια η Περιφερεια ΑΜΘ

Καταγγελία του περιφερειακού σύμβουλου Ροδόπης της Περιφερειακής Σύνθεσης

Σε χώρο αποθήκευσης της ΠΕ Ροδόπης παραμένει η βοήθεια που συγκεντρώθηκε με ευθύνη της Περιφέρειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία, χωρίς να έχει αποσταλεί στον προορισμό της, αλλά αντίθετα να αφήνεται στην καταστροφή με την παρέλευση του καιρού.

Την παραπάνω καταγγελία έκανε ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης με την Περιφερειακή Σύνθεση κ. Μανώλης Ταπατζάς, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Ο ίδιος συνόδευσε τις φωτογραφίες με την εξής ανάρτηση:

«Εικόνες ντροπής καταγράφονται σε κτιριακές εγκαταστάσεις της ΠΕ Ροδόπης (πρώην ΥΕΒ), εκεί όπου είχε συγκεντρωθεί η υλική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας / Συρίας και παραμένει ακόμη εκεί σήμερα 30-3-2023 σχεδόν δύο μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, το υλικό αφέθηκε έρμαιο των καιρικών φαινομένων και των αδέσποτων ζώων και φυσικά δεν προωθήθηκε στους ανθρώπους που το είχαν ανάγκη.

Αυτή, είναι άλλη μία απόδειξη της προχειρότητας με την οποία αντιμετωπίζει όλα τα θέματα η Διοίκηση, αλλά επιπλέον είναι και μία απόδειξη ότι οι άνθρωποι αυτοί ενδιαφέρονται μόνο για το φαίνεσθαι.

Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να κάνουν «τους ευαίσθητους» στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ, αλλά τελικά εξαπάτησαν και τους σεισμόπληκτους, αλλά βεβαίως και όλους τους συμπολίτες μας που προσέφεραν από το υστέρημα τους για να συγκεντρωθεί η ανθρωπιστική βοήθεια.

Θα πρέπει να ντρέπονται για αυτή τη στάση τους και τους καλούμε άμεσα να δώσουν εξηγήσεις να ζητήσουν συγγνώμη για τα αισχρά ψεύδη τους!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.