Κ. Βελοπουλος: «Ειναι τραγικο να μιλουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ για τη Θρακη μας, οταν οι ιδιοι δεν ενδιαφερθηκαν επι δεκαετιες»

«Όλοι τους έχουν βουλευτές εντός των κομμάτων τους που έχουν δηλώσει κατά καιρούς Τούρκοι»

«Είναι πραγματικά επικίνδυνο να ασχολούνται τα δύο μεγάλα κόμματα κυρίως, αλλά και το ΠΑΣΟΚ επικουρικά, με το θέμα της Θράκης, ακροβατώντας στα μονοπάτια της λεπτής ισορροπίας της εθνικής μειοδοσίας». Αυτό τόνισε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στο ζήτημα που εγείρεται τα τελευταία 24ωρα στη Ροδόπη.

«Είναι τραγικό να μιλούν και οι τρεις τους για τη Θράκη μας, όταν οι ίδιοι δεν ενδιαφέρθηκαν επί δεκαετίες για τη Θράκη» σημείωσε ο κ. Βελόπουλος και συμπλήρωσε: «Το χειρότερο δε από όλα είναι ότι όλοι τους έχουν βουλευτές εντός των κομμάτων τους που έχουν δηλώσει κατά καιρούς Τούρκοι».

Ο κ. Βελόπουλος κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη  να θυμηθεί «τι έλεγε για εκμάθηση τουρκικής γλώσσας σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια κατά παράβαση της Συνθήκης της Λωζάνης» για να υπογραμμίσει πως «άρα ψεύδεται για ακόμα μια φορά ο κ. Μητσοτάκης, ακόμα και για τη Θράκη μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.