Για την πυροπροστασια συνεδριασε το τοπικο οργανο πολιτικης προστασιας του Δημου Μαρωνειας-Σαπων

Συζητήθηκε ζητήματα ετοιμότητας του μηχανισμού ενόψει της θερινής περιόδου

Παρουσία του Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνου Χαριτόπουλου, του κ. Μίλτου Μαυρίδη Αντιδημάρχου Οικονομικών, Ύδρευσης, Αποχέτευσης, Ενέργειας και Πολιτικής Προστασίας, του κ. Δημήτρη Μοσχάκη Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος, του κ. Γρηγόρη Ζερβούλη αναπληρωτή προϊσταμένου Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Μαρωνείας-Σαπών συνεδρίασε το πρωί της Μ. Τετάρτης το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του στρατού, της αεροπορίας, της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, της πολιτικής προστασίας Περιφέρειας ΑΜΘ, του Δασαρχείου, εθελοντικών ομάδων κ.ά.

Το Όργανο συνεδρίασε θέτοντας ως προτεραιότητες την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος στην πρώτη ειδική συνεδρίαση του που αφορούσε την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου 2022.

Στη διάρκεια της συζητήθηκε η ετοιμότητα του μηχανισμού πολιτικής προστασίας ενόψει της θερινής περιόδου.

Ο Δήμαρχος κ. Ντίνος Χαριτόπουλος αφού διαπίστωσε την άψογη συνεργασία που έχουν μεταξύ τους οι εμπλεκόμενοι φορείς, ευχήθηκε το φετινό καλοκαίρι να κυλήσει ομαλά και χωρίς πυρκαγιές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.