Φ. Καζακου: Απαιτηση ολων η αμεση ενημερωση των πολιτων

Με αφορμή την ανακοίνωση απαγόρευσης χρήσης νερού στην παραλιακή ζώνη Ιμέρου- Μαρωνείας

Την ανάγκη για άμεση επίσημη ενημέρωση για την ακριβής κατάσταση στην παραλιακή ζώνη Ιμέρου- Μαρώνειας τονίζει η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Φελίνα Καζάκου, μετά την ανακοίνωση απαγόρευσης χρήσης νερού για ανθρώπινη χρήση.

Τονίζει δε πως χρειάζεται άμεση ενημέρωση, αποκατάσταση του προβλήματος, επέκταση των ελέγχων στο δίκτυο αλλά και αποζημίωση των τοπικών επιχειρήσεων που πλήττονται.

Η ανάρτησή της έχει ως εξής:

«Κατανοώ πλήρως την αγανάκτηση και συμμερίζομαι την αγωνία των κατοίκων, παραθεριστών και επαγγελματιών της Ροδόπης.

Τις τελευταίες μέρες η νοτιοανατολική παράκτια περιοχή της Ροδόπης, κατά κύριο λόγο τουριστικός προορισμός, των ελαχίστων πλέον επισκεπτών του τόπου μας,  παραμένει με ακατάλληλο προς χρήση  νερό.

Τα ερωτήματα πολλά, καθώς δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση εκτός από τις ανακοινώσεις απαγόρευσης χρήσης.

Έγινα αποδέκτης δεκάδων τηλεφωνημάτων και παραπόνων κυρίως για την στάση των αρμοδίων φορέων, οι οποίοι φαίνεται να μην αντιλαμβάνονται την κατάσταση.

Δυστυχώς, μετράμε ένα ακόμη πλήγμα για τις επιχειρήσεις και την οικονομία της Ροδόπης καθώς στην περιοχή εδρεύουν τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία και εστίαση).

Είναι απαίτηση όλων, η άμεση ενημέρωση των πολιτών, η αποκατάσταση του προβλήματος, η επέκταση των ελέγχων στην ευρύτερη εκεί περιοχή και η αποζημίωση των τοπικών επιχειρήσεων.

Αναμένουμε τις σχετικές ενέργειες..»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.