Επισκεψεων συνεχεια του Ευριπιδη Στυλιανιδη σε οικισμους της Ροδοπης

Βρέθηκε σε Σάπες και περιοχές του Δήμου Ιάσμου

«Η Επαρχία Σαπών αξίζει περισσότερο και θα παλέψουμε για αυτό»

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, επισκέφθηκε την λαϊκή και εμπορική αγορά των Σαπών.

Ο κ. Στυλιανίδης συνομίλησε με τους επαγγελματίες και τους δημότες του οικισμού, άκουσε τα προβλήματα και τις προτάσεις τους. Δέχτηκε τις ευχαριστίες για το ενδιαφέρον που έχει δείξει διαχρονικά για την περιοχή, δημιουργώντας την πανεπιστημιακή σχολή ΑΣΠΑΙΤΕ και ανακαινίζοντας τα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου. Οι κάτοικοι της περιοχής ζήτησαν να υπάρξει ειδική φροντίδα στο μέλλον για την δημογραφική ενίσχυση και την οικονομική ανάπτυξη της συγκεκριμένης επαρχίας του Νομού Ροδόπης, ώστε να μπορέσει ο τοπικός πληθυσμός να παραμείνει εκεί, βελτιώνοντας και την ποιότητα της καθημερινότητας τους.

Ο κ. Στυλιανίδης τους ζήτησε, αφού συνεννοηθούν μεταξύ τους οι φορείς, να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις και νέες ιδέες που θα μπορούσαν να αναβαθμίσουν την ευρύτερη περιοχή. Όπως είπε, οι Σάπες δικαιούνται να αποκτήσουν το κύρος και την σφριγηλότητα που αξίζει στην δεύτερη μεγαλύτερη επαρχία του Νομού Ροδόπης. 

«Ο Ίασμος πρέπει να καταστεί ιδανικός προορισμός εναλλακτικού προορισμού»

Ξεκινώντας από την Διαλαμπή, ο κ. Στυλιανίδης συνέχισε τις επισκέψεις και το διάλογο με τους πολίτες στους Αμαξάδες, στο Κοπτερό, στον Σώστη, στον Πολύανθο και στον Ίασμο.

Αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της μελέτης του φράγματος του Ιάσμου μετά από 50 χρόνια ψεύτικων υποσχέσεων, σε έξυπνα εργαλεία χρηματοδότησης για την Ροδόπη από την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική για τα οποία, όπως είπε, προετοιμαζόμαστε, σε πρωτοβουλίες αντιμετώπισης των καταστροφών που προκαλούνται από τον ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό των αγριόχοιρων, σε αποζημιώσεις που διασφαλίστηκαν για φυσικές καταστροφές της αγροτικής παραγωγής, και μείωση της φορολογίας για τους αγρότες κατά 50%.

Ιδιαίτερα πολιτικοποιημένο υπήρξε το κλίμα συζήτησης με τους κατοίκους του Ιάσμου, οι οποίοι άσκησαν κριτική προς την Αυτοδιοίκηση για την καθυστέρηση σημαντικών έργων υποδομής (οδοποιία, γέφυρα, κτιριακές υποδομές κλπ) αλλά αναγνώρισαν όλοι ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητος ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ως Υπουργός και ως απλός Βουλευτής, στάθηκε σε όλες τις στιγμές δίπλα στον Ίασμο, προσπαθώντας να συμβάλει στην αντιμετώπιση δυσκολιών, στην πραγματική του ανάπτυξη και στην αποτελεσματική του ανάδειξη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.