Εκοψε την πιτα της η «Κοινωνια Πολιτων»

Εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι του συνδυασμού, καθώς και συνεργάτες και φίλοι, έδωσαν το παρών

Με την χαλάρωση, έστω και μερική, των περιορισμών, έχουν αρχίσει δειλά δειλά να γίνονται, έστω και χωρίς μεγάλο κοινό, οι κοπές πίτας οργανώσεων και συλλόγων, αλλά και πολιτικών παρατάξεων.

Έτσι και η διοικούσα παράταξη του Δήμου Κομοτηνής, η «Κοινωνία Πολιτών» μετά από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας, έκοψε την βασιλόπιτά της στο φιλόξενο περιβάλλον της οικογενειακής ταβέρνας «Αλλοτινό».

Εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι του συνδυασμού, καθώς και συνεργάτες και φίλοι, έδωσαν το παρών και τη διαβεβαίωση είναι και θα συνεχίσει να είναι στοχοπροσηλωμένη στο έργο της με γνώμονα την πρόοδο της πόλης και των οικισμών της με πράξεις.

Ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και την πετυχημένη αυτοδιοικητική συμπόρευση, υπογραμμίζοντας: «Όλοι και όλες εργαζόμαστε και συνεργαζόμαστε στο πλαίσιο των αξιών και των στόχων της παράταξής μας. Με συνέπεια, με συλλογικό πνεύμα, με διάθεση προσφοράς, με οραματικούς σχεδιασμούς για το μέλλον του τόπου μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.