Εγκαινιασε το εκλογικο του γραφειο ο Γιωργος Μανανας

«Μπαίνω σε αυτή τη μάχη γιατί πιστεύω πραγματικά πως πρέπει να αλλάξει το ύφος και το ήθος της εξουσίας»

Τα εγκαίνια του εκλογικού του γραφείου πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Μανανάς, δηλώνοντας παρών στη μάχη που δίνει το κόμμα του για την μεγάλη πολιτική αλλαγή.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία συγγενών, φίλων, αλλά και πολλών πολιτικών συνοδοιπόρων, με το παρών να δίνουν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Νίνος Χαριτίπουλος, ο πρών Περιφερειάρχης ΑΜΘ και Νομάρχης Ροδόπης κ. Άρης Γιαννακίδης, ο πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Μουρτίδης, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Νότης Χαραλαμπίδης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΣ Ροδόπης κ. Νίκος Σκοπιανός και ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης κ. Νίκος Παπαθανασίου.

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, ο κ. Μανανάς τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τονίζοντας πως το πολιτικό γραφείο θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση, πρωί και απόγευμα, καλώντας τους πολίτες να έρθουν σε αυτό, να συζητούν, και να συμμετέχουν στις περιοδείες και την κίνηση που θα έχει και ο ίδιος ως υποψήφιος βουλευτής.

«Μπαίνω σε αυτή τη μάχη γιατί πιστεύω στη μεγάλη πολιτική αλλαγή, γιατί πιστεύω πραγματικά πως πρέπει να αλλάξει το ύφος και το ήθος της εξουσίας» ανέφερε, εκφράζοντας την πίστη του στη συνέπεια, στη διαφάνεια, στο ήθος και σε όλα έχει πρεσβεύσει και τις μάχες που έχει δώσει όλα τα προηγούμενα χρόνια, μακριά από αλαζονικές και ελιτίστικες συμπεριφορές που πλήγωσαν τον κόσμο στο παρελθόν.

Τις επόμενες μέρες θα βρεθεί σε κάθε γωνιά της Ροδόπης, σε κάθε απομακρυσμένο χωριό, σε κάθε χώρο δουλειάς για να μεταφέρει το μήνυμα του και του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για τη Ροδόπη και την Ελλάδα.

«Ιδιαίτερα για τη Ροδόπη, που είναι ένας προικισμένος τόπος, που πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή σε ένα άλλο επίπεδο, και πραγματικά υποφέρει όλα αυτά τα χρόνια» κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.