Ευχετηρια επιστολη απο τον Ερντογαν στον Μητσοτακη για την 25η Μαρτιου

«Είμαι πεπεισμένος ότι η σχέση και συνεργασία μεταξύ των χωρών μας θα αναπτυχθούν περαιτέρω με τις κοινές μας προσπάθειες την προσεχή περίοδο»

Ευχετήρια επιστολή προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο Τούρκος πρόεδρος, εκτός από τις ευχές προς τον πρωθυπουργό και τον ελληνικό λαό, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για την αλληλεγγύη μετά τους καταστροφικούς σεισμούς του Φεβρουαρίου.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η σχέση και συνεργασία μεταξύ των χωρών μας θα αναπτυχθούν περαιτέρω με τις κοινές μας προσπάθειες την προσεχή περίοδο», σημειώνει ο Ερντογάν και καταλήγει: «Δράττομαι της ευκαιρίας να επαναλάβω τις καλύτερές μου ευχές τόσο για την προσωπική σας υγεία και ευημερία όσο και για την υγεία και ευημερία του ελληνικού λαού».

Ευχές από Τσαβούσογλου και Τουρκική Πρεσβεία Αθήνας

Σε παρόμοια κίνηση προχώρησε και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος έστειλε ανάλογη επιστολή στον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια.

Εκτός από τις ευχές για την 25η Μαρτίου, ο Τσαβούσογλου στην επιστολή του επισημαίνει πως είναι βέβαιος ότι οι σχέσεις καλής γειτονίας, οι οποίες υφίστανται αυτή τη στιγμή μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας θα παγιωθούν στο μέλλον, δηλώνοντας αποφασισμένος να συμβάλει περαιτέρω στην τωρινή θετική δυναμική, η οποία επικρατεί στις διμερείς σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας.

Να σημειωθεί ακόμη πως μέσω twitter η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα συνεχάρη τον ελληνικό λαό και την ελληνική κυβέρνηση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.