Διπλη «κληση» για εξηγησεις στον Χουσειν Μεχμετ Ουστα

Εξηγήσεις θα κληθεί να δώσει, όταν επιστρέψει από τη Γερμανία στην οποία βρίσκεται αυτές τις μέρες, ο Γραμματέας του προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ κ. Χουσεΐν Μεχμέτ Ούστα, τόσο στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ, όσο και στον Επικεφαλής της Παράταξής του κ. Φώτη Καραλίδη, για ανάρτησή του σε κοινωνικά δίκτυα στα οποία φέρεται να κάνει το σήμα των Γκρίζων Λύκων.
 
Όπως σημείωσε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τετάρτη 29 Μαρτίου, η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Ζωή Κοσμίδου επικοινώνησε μαζί του, ώστε να συναντηθεί με τον περιφερειάρχη για το θέμα ως στέλεχος το προεδρείου και η συνάντηση θα γίνει όταν αυτός επιστρέψει.
 
Δήλωσε δε πως η διοίκηση της ΠΑΜΘ καταδικάζει κάθε ενέργεια και πράξη, που δημιουργεί πρόβλημα στην αρμονική συμβίωση των συμπολιτών στη Θράκη.
 
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης της «Κοινωνικής Συμμαχίας» κ. Φώτης Καραλίδης, τόνισε πως έχει επικοινωνήσει με τον ίδιο και θα κληθεί να δώσει και σε αυτούς τις σχετικές εξηγήσεις όταν επιστρέψει, δηλώνοντας παράλληλα πως αποκηρύσσουν ως παράταξη κάθε ακραία συζήτηση ή ακραία θέση από όπου και αν προέρχεται, σημειώνοντας πως στο ζήτημα της αρμονικής συμβίωσης χριστιανών και μουσουλμάνων δεν χωρούν ακραία φαινόμενα από όπου και αν προέρχονται.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.