Αρτεμις Τσολακη: «Η καθολικη προσβασιμοτητα και η συμπεριληψη στοιχεια που μπορουμε να αξιοποιησουμε για το αυριο της Κομοτηνης»

Η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κομοτηνής με την παράταξη της «Κοινωνίας Πολιτών» μιλά για το στοίχημα της επόμενης ημέρα για την Κομοτηνή και τους ανθρώπους της

Η Άρτεμις Τσολάκη είναι ένα γνώριμο πρόσωπο και στα κοινά της πόλης μας, κατά κύριο λόγο λόγω της ενασχόλησης της με το εθελοντισμό, τον οποίο και έχει υπηρετήσει από πολλαπλά μέτωπα.

Στις προσεχείς ωστόσο αυτοδιοικητικές εκλογές, της 8ης του Οκτώβρη, κατερχόμενη ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κομοτηνής με την παράταξη «Κοινωνία Πολιτών» και στο πλευρό του Γιάννη Γκαράνη, η ίδια διεκδικεί και την εκλογή της στα όργανα διοίκησης του Δήμου Κομοτηνής, ώστε πλέον και με θεσμικό ρόλο, να συνεχίσει να φέρνει κοντά ανθρώπους και συλλογικότητες, για την επίτευξη του ενός και βασικού στόχου της, της ανάδειξης της Κομοτηνής και των πολλαπλών της δυνατότητων.

Άλλωστε όπως εξηγεί στην συνέντευξή της στον «ΠτΘ» «ένας  άνθρωπος μόνος  του δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Όλα είναι αποτέλεσμα συνεργειών». Λογική και τρόπος σκέψης που η ίδια υπηρετεί εδώ και χρόνια και επιθυμεί να γίνει κτήμα όλων, συνοψίζοντάς το και στο σύνθημά της «Μια πόλη, ένας κοινός σκοπός».

Άρτεμις Τσολάκη λοιπόν, με φόντο την Κομοτηνή, όπως φαίνεται από το Τουριστικό Περίπτερο της Νυμφαίας. Μια εικόνα με την δική της συμβολική: η πόλη από ψηλά, σαν μια ενιαία οντότητα, σαν ένα ενιαίο σύνολο, «όπως θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε σχέδιο και κάθε πρόγραμμα που ετοιμάζουμε», όπως αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τα βασικά σημεία της συνέντευξής ΕΔΩ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.