Αντωνης Γραβανης: «Οφειλουμε ολοι να δωσουμε αγωνα για να προχωρησει μπροστα η περιοχη»

Μήνυμα ενότητας και συστράτευσης όλων έστειλε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ Ροδόπης ο επικεφαλής της «Σύμπραξης Προοπτικής»

Μήνυμα συστράτευσης όλων για την αναγκαία για τον τόπο αλλαγή έστειλε κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ Ροδόπης ο επικεφαλής της «Σύμπραξη Προοπτικής» και πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ.Αντώνης Γραβάνης.

Ο κ.Γραβάνης έλαβε τον λόγο μετά από την τοποθέτηση του κ.Ντίνου Μορφακίδη που ανέβασε τους τόνους κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αλλά και την τοποθέτηση του προέδρου της ΔΕΕΠ κ.Γιάννη Τζαμπάζη περί «χαλαρής ψήφου» στις δημοτικές εκλογές δίνοντας την δική του απάντηση σε σχέση με την ενότητα και την  συστράτευση που απαιτείται από όλους, όπως τόνισε, για το σύνολο των πολιτικών αναμετρήσεων που επίκεινται εντός του 2023.

«Η δική μου υποψηφιότητα στον Δήμο Κομοτηνής έχει ένα και μόνο σκοπό, την αλλαγή στην υφιστάμενη κατάσταση στην πόλη. Έχει ως μόνο σκοπό τον τόπο και την περιοχή μας, και αυτός είναι ο λόγος που την επόμενη ημέρα ο Δήμος Κομοτηνής θα αλλάξει διοίκηση» ανέφερε ενώ απευθυνόμενος προς τον κ.Τζαμπάζη υπογράμμισε πως «δεν ξέρω για τα περί χαλαρής ψήφου, αλλά πραγματικά οφείλουμε όλοι εδώ μέσα να δώσουμε αγώνα για να μπορέσει αυτή η περιοχή να προχωρήσει μπροστά».

«Το ποιος είμαι το ξέρετε όλοι. Δεν χρειάζομαι διαπιστευτήρια. Έχω δώσει αγώνες με πάρα πολλούς από εσάς, δρόμο- δρόμο, σπίτι -σπίτι, γειτονιά – γειτονιά, γιατί πιστεύαμε και είχαμε τα ίδια ιδανικά, θέλαμε να δώσουμε τους ίδιους αγώνες και πάνω απ’ όλα είχαμε ένα κοινό την αγάπη για την περιοχή μας αλλά και τις ίδιες αρχές και αξίες, για τις οποίες σας καλώ, ασχέτως των όσων ειπώθηκαν πριν, να δώσουμε αγώνα για τον Δήμο Κομοτηνής».

«Θέλω όλοι να είστε δίπλα μας σε αυτό, γιατί ο τόπος και η περιοχή μας χρειάζεται αλλαγή» συνέχισε απευθύνοντας κάλεσμα συνεργασίας προς όλους ούτως ώστε  «να μπορέσουμε να έχουμε επιτυχία σε όλα τα εγχειρήματα και τους αγώνες που έχουμε τη νέα χρονιά, μια χρονιά δύσκολη που χρειάζεται συστράτευση μια χρονιά που θα καθορίσει την μοίρα της περιοχής και του τόπου μας, για τα επόμενα χρόνια». «Σε αυτήν την μάχη δεν περισσεύει κανείς» κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.