Ανεξαρτητη Ενωτικη Πρωτοβουλια: «Δωσε κι εμενα μπαρμπα»

Η απάντηση της περιφερειακής παράταξης στις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικών Πολιτικών Τζιχάν Ιμάμογλου

Την δική τους απάντησή στα όσα καταλόγισε κατά την διάρκεια του πρόσφατου Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ ο αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικών Πολιτικών κ. Τζιχάν Ιμάμογλου κατά την συζήτηση του θέματος για το αιολικό Πάρκο που θα κατασκευαστεί κοντά στην κοινότητα του Κέχρου, δίνουν τα στελέχη της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία».

Σε ανακοίνωση με τίτλο «Δώσε κι εμένα μπάρμπα» η «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» χαρακτηρίζει τον κ. Ιμάμογλου «αργόμισθο» καταλογίζοντάς του «εκ του πονηρού» διαστρέβλωση των δηλώσεών τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» έχει ως εξής:

Πονηρός ο …αργόμισθος αντιπεριφερειάρχης «αέρα-πατέρα» Τζιχάν Ιμάμογλου! Για να υπεραμυνθεί της καταστροφής που θα προκαλέσουν οι τερατώδεις ανεμογεννήτριες στην περιοχή του Κέχρου, εμφάνισε εκ του πονηρού τις δηλώσεις της παράταξής μας για «ιθαγενείς και καθρεφτάκια» ως δήθεν προσβάλλουσα τους κατοίκους του ορεινού όγκου, λες και αυτοί εκφράζονται μόνο με τις …γαργάρες του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας και του αντιδημάρχου Κέχρου, που έσπευσαν, χωρίς καν απόφαση συλλογικού οργάνου να προσφέρουν την ατομική συγκατάθεσή τους στο «όραμα» του Δραμινού επιχειρηματία κου Παυλίδη για την ανάπτυξη του Κέχρου! Στο κάτω κάτω, ούτε στην αυλή του σπιτιού του θα μπούνε οι ανεμογεννήτριες, ούτε η πολιτική στάση της δια ανταλλαγμάτων «μεταβολής θέσεων» (όπως αυτή του Προέδρου της Κοινότητας Κέχρου), είναι ξένη προς τον κο Τζιχάν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.