«Αμεσες λυσεις» απο τον Προεδρο της Δημοκρατιας ζητησε ο Αντιπεριφερειαρχης Δραμας

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο προεδρικό μέγαρο

Επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Ανάργυρος Πατακάκης. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας στο προεδρικό μέγαρο, ανταποδίδοντας έτσι τη φιλοξενία που ο ίδιος έλαβε κατά την επίσκεψη του στην πόλη της Δράμας, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την Απελευθέρωση.
 
Ο κ. Πατακάκης, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον Πρόεδρο, έθεσε ποικίλα ζητήματα που απασχολούν τη Δράμα, με σημαντικότερο όλων τη σύνδεση του νομού με την Εγνατία οδό μέσω του κάθετου άξονα Ε61.
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την πλευρά του, διαβεβαίωσε τον κ. Πατακάκη ότι προτεραιότητά του θα αποτελέσει η επίλυση του παραπάνω θέματος, όπως άλλωστε, έχει δείξει στο παρελθόν έμπρακτα το ενδιαφέρον του σε ζητήματα που αφορούσαν την περιφερειακή ενότητα Δράμας.
 
Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε για άλλη μία φορά πως «θα πρέπει να δοθούν άμεσες λύσεις για να υπάρξουν νέες προοπτικές ανάπτυξης για τον ακριτικό νομό μας». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.