Συναντηση Αντωνη Γραβανη με τον Πρυτανη του ΔΠΘ

Την πεποίθηση πως το πανεπιστήμιο της περιοχής μας πρέπει να είναι ο σταθερός στρατηγικός εταίρος του Δήμου Κομοτηνής κατέθεσε ο επικεφαλής της «Κομοτηνή Δυνατά»

Με τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης,  Φώτη Μάρη συναντήθηκε ο Αντώνης Γραβάνης, Υποψήφιος Δήμαρχος και Επικεφαλής της παράταξης «Κομοτηνή Δυνατά».

Σε εξαιρετικά θερμό κλίμα και σε μια εφ΄ όλης της ύλης συζήτηση, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και οι θέσεις της παράταξης «Κομοτηνή Δυνατά», τέθηκε η αναγκαιότητα συνεργειών με το Δήμο και η άμεση διασύνδεση Δήμου και Δ.Π.Θ.

Ο κ. Γραβάνης κατέθεσε την πεποίθησή του πως το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης πρέπει να είναι ο σταθερός στρατηγικός εταίρος του Δήμου Κομοτηνής σε πολλαπλά ζητήματα και τόνισε πως, ως διοίκηση, θα επιδιώξει την αξιοποίηση  του επιστημονικού προσωπικού, των φοιτητών και της τεχνογνωσίας του Πανεπιστημίου, με στόχο την οικονομική και κοινωνική ευημερία και ανάπτυξη του Δήμου Κομοτηνής.

Από τη μεριά του ο Πρύτανης του ΔΠΘ κ. Φώτης Μάρης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη των αποφοίτων του ΔΠΘ, την ενεργή συμμετοχή τους στα κοινά, και επισήμανε τη σπουδαιότητα μιας ισχυρής και εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης και Πανεπιστημίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.