Ξεκινησαν οι πρωτες καλοκαιρινες καταναλωτικες «εξορμησεις» των Κομοτηναιων

Μαγιό για όλες τις ηλικίες και τα «γούστα»… στην αγορά της πόλης

Από σήμερα το καλοκαίρι έχει μπει και επισήμως! Και παρ’ όλο που δεν είναι εποχές για … πολυτέλειες και περιττά έξοδα κάποιοι Κομοτηναίοι έχουν αρχίσει ήδη από τις αρχές του Μαΐου «δειλές» εξορμήσεις στα καταστήματα της πόλης προκειμένου να κάνουν τις πρώτες τους καλοκαιρινές αγορές.
 
Αγαπημένο και βασικό κομμάτι για εμφανίσεις στην παραλία είναι φυσικά το μαγιό. Και δεν μιλάμε για μία απλή υπόθεση, μιας και οι επιλογές σε χρώματα και σχέδια είναι αμέτρητες και σαφώς αλλάζουν ανάλογα με την ηλικία, το σωματότυπο αλλά και το προσωπικό γούστο του καθενός.
 
Η αγορά μαγιό δεν αποτελεί μία καθαρά «γυναικεία υπόθεση» αφού, όπως κατέγραψε ο φακός του «ΠτΘ» που έκανε μία μικρή έρευνα αγοράς στα καταστήματα της πόλης ευρεία γκάμα διατίθεται όχι μόνο τα γυναικεία, αλλά και τα ανδρικά και παιδικά κομμάτια. 

… μαγιό για όλη την οικογένεια, λοιπόν, από τα καταστήματα της πόλης μας 

Χρυσούλα Δαδινίδου «Μαγιό με ήρωες, πριγκίπισσες, κρόσσια και βολάν για κάθε ηλικία» 

Τις πόρτες του άνοιξε το βρεφικό και παιδικό κατάστημα «Δαδινίδης», όπου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να βρουν μαγιό με ήρωες και πριγκίπισσες, σταθερή επιλογή για μικρότερα παιδιά, αλλά και πιο εφηβικά σχέδια με κρόσσια και βολάν.
 

«Το κατάστημά μας μπορεί να εξυπηρετήσει ένα μεγάλο φάσμα ηλικιών που ξεκινά από πολύ μικρά παιδιά και φθάνει μέχρι το νούμερο 16. Έχουμε μεγάλη ποικιλία σε καλοκαιρινά είδη, ενώ στο άλλο μας κατάστημα μπορούν να εξυπηρετηθούν όσοι ενδιαφέρονται για βαπτιστικά», εξήγησε η ιδιοκτήτρια, κ. Χρυσούλα Δαδινίδου μιλώντας στη συνέχεια για την γκάμα τιμών.
 

Μιας και οι καταναλωτές δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα δυναμικά τις αγορές τους, λόγω του άστατου καιρού, το κατάστημα προσφέρει εκπτώσεις σε όλα τα μαγιό. Έτσι, οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές με τα εφηβικά σχέδια στα 12 ευρώ και τα παιδικά μεταξύ 7-9 ευρώ. 

Τάνια Γιοβανούδη «Παρ’ όλο που η καλοκαιρινή σεζόν διαρκεί μόλις τρεις μήνες, οι γυναίκες δεν ξεχνούν τους εαυτούς τους» 

Μαγιό για όλη την οικογένεια βρίσκει κανείς στο κατάστημα της «DIMA ΑΕ» επί της Βενιζέλου. «Παρ’ όλο που η καλοκαιρινή σεζόν διαρκεί μόλις τρεις μήνες, οι γυναίκες δεν ξεχνούν τους εαυτούς τους. Η κίνηση στην αγορά της Κομοτηνής έχει αρχίσει ήδη από τις αρχές του Μαΐου, μιας και το μαγιό αποτελεί ένα από τα αγαπημένα κομμάτια όλων των καταναλωτών», είπε στον «ΠτΘ» η υπεύθυνη του καταστήματος, κ. Τάνια Γιοβανούδη.
 

Κριτήριο επιλογής του κατάλληλου μαγιό είναι σαφώς η ηλικία, το προσωπικό γούστο και τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει ο καθένας, ενώ οι περισσότερες πελάτισσες δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο cup. Ολόσωμα, μπικίνι, ψηλόμεσα, «σκαφτά» … όλα είναι θέμα γούστου, ενώ σίγουρα παίζει ρόλο να «βοηθάει το σώμα της κάθε μιας». Ο κάθε πελάτης προβαίνει στην αγορά ενός ή δύο κομματιών, με τα ανδρικά να κυμαίνονται μεταξύ 12-30 ευρώ και τα γυναικεία από 25 έως και 30 ευρώ. 

Το μεγάλο «κύμα» αγορών δεν έχει ξεκινήσει ακόμα 

Στο κατάστημα Adidas της Κομοτηνής μπορεί κανείς να βρει ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μαγιό, μιας και οι επιλογές καλύπτουν όλο το φάσμα των ηλικιών. Οι τιμές των ανδρικών μαγιό κυμαίνονται μεταξύ 25 – 50 ευρώ, με τα γυναικεία να παραμένουν σταθερά περίπου στα 40 ευρώ.
 

Το μεγάλο «κύμα» αγορών, ωστόσο, δεν έχει ακόμα ξεκινήσει, αν και η υπεύθυνη του καταστήματος, κ. Κατερίνα Τσίρη πληροφόρησε πως οι καταναλωτές έχουν αρχίσει να κάνουν ήδη κάποιες πρώτες αγορές, ενώ μεγαλύτερη κίνηση αναμένεται εντός του Ιουνίου. Με τις επιλογές σε χρώματα και σχέδια να είναι αμέτρητες, η ίδια παρατηρεί πως περισσότερες ζήτηση έχουν τα κλασικά και μονόχρωμα σχέδια, αν και κάποιοι πελάτες νεαρής ηλικίας «τολμούν» με πιο μοντέρνες εναλλακτικές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.