Τρεις θεσεις με 8μηνα στα ΕΛΤΑ Φερων και Ξανθης

Μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις

Την πρόσληψη, προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά τριών ατόμων της ειδικότητας Δ.Ε. Εσωτερικής Εκμετάλλευσης για 6ωρη απασχόληση, χρονικής διάρκειας οκτώ  μηνών, ανακοίνωσαν τα ΕΛΓΑ για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στα Ταχυδρομικά Καταστήματα Φερών και Ξάνθης. Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

Υπηρεσία Ειδικότητα Διάρκεια Σύμβασης Αριθμός Ατόμων
Ταχυδρομικό Κατάστημα Φερών ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης 8 μήνες (6ωρη ημερήσια απασχόληση) 1
Ταχυδρομικό Κατάστημα Ξάνθης ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης 8 μήνες (6ωρη ημερήσια απασχόληση) 2

Τα προσόντα

 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι ενδιαφερόμενοι, για την πρόσληψή τους θα πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών και να διαθέτουν τα εξής προσόντα:
 
1. Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης (I.E.Κ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονομίας και Διοίκησης) ή Πτυχίο Β' κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (TEE), ανεξάρτητα από ειδικότητα, ή Πτυχίο Α' κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (TEE) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή
– Απολυτήριος τίτλος:
– Ενιαίου Λυκείου ή
– Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, ανεξάρτητα από κλάδο ή ειδικότητα ή
– Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, ανεξάρτητα από ειδικότητα ή
-Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής.
2. Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (ϊ) επεξεργασίας κειμένων, (Μ) υπολογιστικών φύλλων και (Mi) υπηρεσιών διαδικτύου. 

Πού αποστέλλονται οι αιτήσεις για τις Φέρες 

Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση στις Φέρες καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν:
 
α) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Αλεξανδρούπολης, Β. Αλεξάνδρου 42,   Τ.Κ. 681 01 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ64/2016. υπόψη   κυρίου   Θανάση Δεμίρη. (τηλ. επικοινωνίας: 25510 82960)
β) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε. Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Αλεξανδρούπολης, Β. Αλεξάνδρου 42, Αλεξανδρούπολη, ώρες υποβολής 08.30 -13.30 (τηλ. επικοινωνίας: 25510 82960, κ. Οανάσης Δεμίρης).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. 

Πού αποστέλλονται οι αιτήσεις για την Ξάνθη 

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις στην Ξάνθη καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν:
α) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Ξάνθης, Μιλτ. Γεωργίου 18, Τ.Κ. 671 01 – ΞΑΝΘΗ, για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ63/2016, υπόψη κυρίας Αικατερίνης Ναλία (τηλ. επικοινωνίας: 25410 84237).
β) είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε. Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Ξάνθης, Μιλτ. Γεωργίου 18, Τ.Κ. 671 01 – ΞΑΝΟΗ, ώρες υποβολής 08.30 – 13.30 (τηλ. επικοινωνίας: 25410 84237, κυρία Αικατερίνη Ναλία).
 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής ξεκίνησε ήδη από τις 2 Δεκεμβρίου και λήγει στις 12 Δεκεμβρίου.
 
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία των ΕΛΤΑ στην ανωτέρω διεύθυνση · β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες -> Έντυπα -Διαδικασίες -> Διαγωνισμών Φορέων -> Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι -> Ανεξάρτητες και άλλες αρχές -> ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες -> Έντυπα – Διαδικασίες -> Διαγωνισμών Φορέων    Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.