Τρεις ειδικοτητες αναζητα η Περιφερεια ΑΜΘ

Προσλήψεις έξι ατόμων για οχτώ μήνες

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οχτώ μηνών, συνολικά έξι ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της εξέδωσε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

 

Υπηρεσία Ειδικότητα Αριθμός Ατόμων
Περιφέρεια ΑΜΘ (Έδρα) ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού 1
ΠΕ Ροδόπης ΠΕ Κτηνιάτρων 1
ΠΕ Καβάλας ΠΕ Κτηνιάτρων 1
ΠΕ Ξάνθης ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού 1
ΠΕ Έβρου ΠΕ Κτηνιάτρων 1
ΠΕ Δράμας ΠΕ Κτηνιάτρων 1

 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση «Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Δ/νση Διοίκησης ,Τμήμα Γραμματείας, Ταχ. Δ/νση: Διοικητήριο, γραφ.111, 1ος όροφος ΤΚ 69133 Κομοτηνή, απευθύνοντάς την υπόψη κ. Τσολάκη Άρτεμις (τηλ. επικοινωνίας 25313-50 171) ή κ. Τσιναρίδη Δημητρίου (τηλ. Επικοινωνίας 25313-50164)».
 
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
 
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
 
 Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της ανακοίνωσης σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και  στα καταστήματα της υπηρεσίας που προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις.

Τα έντυπα των αιτήσεων 

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες, Έντυπα – Διαδικασίες, Διαγωνισμών Φορέων, Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι, Ανεξάρτητες και άλλες αρχές, ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες, Έντυπα – Διαδικασίες, Διαγωνισμών Φορέων, Ορ. Χρόνου.

Info

Ολόκληρη η ανακοίνωση βρίσκεται αναρτημένη στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/enimerosi/diafaneia/prokirykseis/perodopis/item/62324-anakoinosi-yp-arithm-sox-1-2020-anarithmitheisa-apo-sox2-2019-gia-ti-synapsi-symvasis-ergasias-orismenou-xronou

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.