Το «τριπλο» Αλλοκοτο ανοιξε τις πυλες του!

Το Καφενείο Αλλόκοτο μεγάλωσε! Όντας μια από τις πιο δημοφιλείς καφετέριες της πόλης τα τελευταία δύο χρόνια, δεν έχασε την ευκαιρία να επεκταθεί και στον διπλανό χώρο, για να μπορεί να υποδεχτεί ακόμη περισσότερες «Aλλόκοτες» παρέες.

 

Ο ζεστός και όμορφος φιλικός χώρος του Αλλόκοτου περιμένει το κοινό για να πιεί ένα καφεδάκι ή ένα ποτάκι στις χαμηλότερες τιμές της πόλης, αλλά και να παίξει κάποια από τα πιο διάσημα παιχνίδια στον κόσμο, ακούγοντας χαλαρή μουσική. Με ένα νέο μεγάλο μπαρ και νέα «Aλλόκοτη» διαρρύθμιση υπόσχεται τις καλύτερες ζωντανές εκδηλώσεις και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει στον εκθεσιακό του χώρο τη δουλειά οποιουδήποτε ασχολείται με την τέχνη και θέλει να παρουσιάσει τα έργα του στο κοινό.
 
Φιλοξενία του κινήματος «Ένας καφές σε Περιμένει»

Παράλληλα, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, το Καφενείο Αλλόκοτο είναι η πρώτη καφετέρια της πόλης που φιλοξενεί το κίνημα «Ένας Καφές σε Περιμένει». Είναι ένα κίνημα που παγκοσμίως υπάρχει σχεδόν 100 χρόνια, ήρθε στην Ελλάδα και τώρα στην Κομοτηνή. Όποιος επιθυμεί μπορεί να περάσει από το Αλλόκοτο και να αγοράσει έναν καφέ, στην τιμή των 1,40, τον οποίο θα «κεράσει» σε κάποιον συνάνθρωπο που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον πληρώσει.

 

Η απόδειξη είναι αναρτημένη στο μαγαζί και όποιος έχει ανάγκη, μπορεί να επισκεφτεί το Αλλόκοτο, να πάρει την απόδειξη που τον περιμένει και να πιει έναν καφέ. Μέχρι σήμερα έχουν ήδη μαζευτεί 10 αποδείξεις και έχουν κεραστεί 2 καφέδες, ενώ το κίνημα θα συνεχίσει να υπάρχει όσο ο κόσμος θέλει να βοηθάει τους συνανθρώπους του.
Το Αλλόκοτο, λοιπόν, αποτελεί μια από τις πιο δελεαστικές προτάσεις στην πόλη για ένα χαλαρό «Aλλόκοτο» καφεδάκι ή ποτάκι.

Στην υγειά σας, λοιπόν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.