Θεση για εξωτερικο συνεργατη στο Περιφερειακο Ταμειο Αναπτυξης ΑΜΘ

Ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, εξέδωσε Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, ενός εξωτερικού συνεργάτη ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Strengthening the availability and processing of Open Data to support local growth and urban transformation» / «Ενίσχυση της διαθεσιμότητας και επεξεργασίας των Ανοιχτών Δεδομένων για την υποστήριξη της τοπικής ανάπτυξης και του αστικού μετασχηματισμού» και ακρωνύμιο «OD4GROWTH» του Διαπεριφερειακού προγράμματος INTERREG EUROPE, στο οποίο το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συμμετέχει ως εταίρος.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ, Δημ. Τσετινέ 7, Τ.Κ.69132, Κομοτηνή, υπόψη κ. Κουλουρά Ε. (τηλ. επικοινωνίας: 25310 83000) με την σήμανση:

«Για την υπ. αριθ. … Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, για την θέση με κωδικό ………….., στο πλαίσιο του έργου με τίτλο “Strengthening the availability and processing of Open Data to support local growth and urban transformation” / «Ενίσχυση της διαθεσιμότητας και επεξεργασίας των Ανοιχτών Δεδομένων για την υποστήριξη της τοπικής ανάπτυξης και του αστικού μετασχηματισμού» και ακρωνύμιο «OD4GROWTH» του Διαπεριφερειακού προγράμματος INTERREG EUROPE».

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων ορίζεται η 25ηΙανουαρίου 2024, ημέρα Πέμπτη.

Info

Αναλυτικά η προκήρυξη εδώ:

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/9%CE%A4%CE%A0%CE%A3%CE%9F%CE%A1%CE%A1%CE%A8-8%CE%A8%CE%A8

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.