SVOLIO Virtual Offices: Το προσωπικο σας γραφειο σημερα

Ο πρώτος πολυσυλλεκτικός χώρος γραφείων της Κομοτηνής, βασισμένος στην λογική των virtual offices, είναι γεγονός

Στην Ελλάδα του 2023 και δη στην ελληνική περιφέρεια η εύρεση του κατάλληλου επαγγελματικού χώρου συνεχίζει να αποτελεί «παζλ» για δυνατούς λύτες. Πολύ δε περισσότερο η διαμόρφωση, η στελέχωση και η οργάνωσή του, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες που ο κάθε ένας και κάθε μια επιθυμεί, αλλά και στις σύγχρονες προσταγές του design και της λειτουργικότητας.

Και επειδή η ανάγκη δημιουργεί και ευκαιρίες, η σύγχρονη κοινωνία δεν θα μπορούσε να αφήσει «αναπάντητο» το ζητούμενο σήμερα της εύκολης, άμεσης, «ασφαλούς» και σύμφωνης με τα σύγχρονα δεδομένα επαγγελματικής στέγης, καθώς σύγχρονα κράτη, όπως η Γερμανία έχουν ήδη «απαντήσει» συστήνοντας τον θεσμό των virtual offices.

Ο λόγος για πολυσυλλεκτικούς χώρους εργασίας, που μπορούν να αποτελέσουν ακόμα και σήμερα το δικό σας προσωπικό γραφείο, δίχως χαμένο χρόνο και ταλαιπωρία και κυρίως δίχως περιττά έξοδα.  

Οι πρώτες μορφές virtual offices, ως «εικονικοί» χώροι εργασίας μετρούν περισσότερα από 60 χρόνια ζωής. Από την δεκαετία του 1960 όταν και πρωτοεμφανίστηκαν κερδίζουν συνεχώς έδαφος κυρίως λόγω της ευελιξίας αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρουν σε μια σειρά επαγγελματιών και επιχειρήσεων, η οποία συνεχώς εξελίσσεται ώστε να ανταποκρίνεται στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες μιας επιχείρησης και ενός επαγγελματία.

Και αν η Γερμανία φαντάζει μακριά, η Κομοτηνή έχει πλέον τον πρώτο δικό της πολυσυλλεκτικό χώρο εργασίας, συναντήσεων και εκδηλώσεων, που άνοιξε τις πόρτες του πριν από λίγες ημέρες προσφέροντας την δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να έχουν το προσωπικό τους γραφείο σήμερα κιόλας.

Η καινοτόμος και για τα ελληνικά δεδομένα ιδέα του SV Offices ανήκει στην πολιτικό μηχανικό κ.Δέσποινα Πιατίδου, η «γνωριμία» της οποίας με τα virtual offices έγινε στην Γερμανία, όπου σπούδασε και στην οποία επιστρέφει συχνά λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Οι χώροι

Το SVOLIO Virtual Offices είναι ένας σύγχρονος, ηλιόλουστος χώρος γραφείων στην «καρδιά» της Κομοτηνής με θέα την κεντρική πλατεία, πλήρως ανταποκρινόμενος στα σύγχρονα δεδομένα μιας επαγγελματικής στέγης, με πλήρη εξοπλισμό για τηλεδιασκέψεις, παρουσιάσεις και κάθε είδους συγκεντρώσεις, ατομικά ραντεβού έως και συλλογικές εκδηλώσεις, με σύγχρονο design και επίπλωση, σε αρχιτεκτονική επιμέλεια της αρχιτέκτονα της πόλης μας και συν-ιδρύτριας της εταιρείας κ.Άννας Πιατίδου.

Με ιδιωτικούς χώρους γραφείων, για τον απαραίτητο ιδιωτικό σας χρόνο και συναντήσεις, έναν χώρο διασκέψεων έως 8 άτομα ή co-working για όσους δουλεύουν καλύτερα με παρέα, μια αίθουσα σεμιναρίων και συνεδριάσεων δυναμικότητας έως 40 ατόμων για κάθε είδους συλλογικές εκδηλώσεις και δράσεις, καθώς και κοινόχρηστους χώρους για τα ολιγόλεπτα ή μεγαλύτερης διάρκειας διαλείμματα, που δίνει την ευκαιρία της δημιουργίας μιας μικρής «κοινότητας» εντός του.

Χώροι στο σύνολό τους εξοπλισμένοι με δωρεάν Fiber Optic Internet, εκτυπωτές, φωτοτυπικά μηχανήματα και Scanner, Smart TV και βιντεοπροβολέα εφόσον απαιτηθεί.

Με την παροχή επίσης πλήρους γραμματειακής υποστήριξης, ώστε να μην χάνετε τίποτα σημαντικό που αφορά στην λειτουργία της επιχείρησής σας, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την διαχείριση αλληλογραφίας, την υποστήριξη τηλεφωνικού κέντρου, την σύνταξη πρακτικών συνελεύσεων και καταστατικών, την οργάνωση αρχειακού υλικού και την ταξινόμηση και ψηφιοποίηση εγγράφων.

Σε ποιους απευθύνεται

Ιδανικοί για μικρές startups, ελεύθερους επαγγελματίες και συλλόγους, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, υποκαταστήματα εταιρειών, αδρανείς επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις σε εκκαθάριση, καθώς προσφέρει και την δυνατότητα δήλωσης της φορολογικής σας έδρας, ήτοι μιας σταθερής και αξιόπιστης διεύθυνσης επιχειρησιακής αλληλογραφίας.

Και όλα αυτά με ευέλικτα πακέτα μίσθωσης, ημερήσια, πολλαπλών ημερών, μηνιαία ή ετήσια μίσθωση με πολλαπλές δυνατότητες συνδυασμών των προαναφερθέντων, παροχής απλής διεύθυνσης αλληλογραφίας ή έδρας, πλήρως εναρμονισμένα με τη δική σας προσωπική ανάγκη.

Τα πλεονεκτήματα

Δεδομένων και των σύγχρονων κοινωνικοοικονομικών συνθηκών, αλλά και των νέων δεδομένων στην εργασία που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού και οι περιορισμοί της, όπως η αύξηση των «ψηφιακών νομάδων», τα virtual offices προσφέρουν μια σειρά ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων για όσους επιθυμούν να αναπτύξουν ή να εκκινήσουν τώρα την επαγγελματική τους παρουσία, άμεσα, χωρίς ταλαιπωρία και μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Αρχής γενομένης από το γεγονός ότι η εκκίνηση γίνεται δίχως το σε κάθε άλλη περίπτωση αναγκαίο κόστος εγκατάστασης σε έναν επαγγελματικό χώρο που να ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες, δίχως υποχρεώσεις συντήρησης και πάγιων εξόδων και κυρίως δίχως μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις ενοικίου, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό και σε μια περιοχή όπως η Κομοτηνή, που στερείται τόσο επιλογών όσο και οικονομικών επιλογών επαγγελματικής στέγης.

Σε έναν χώρο που στην κυριολεξία έχει ο,τιδήποτε μπορεί ένας επαγγελματίας ή εργαζόμενος να χρειαστεί δίχως ο ίδιος να χρειαστεί να φροντίσει γι’ αυτό.

Γνωρίστε το SVOLIO Virtual Offices και βρείτε τον κατάλληλο χώρο εργασίας για εσάς!

Info:

SVolio Offices

Ορφέως 9Α, 3ος όροφος, Κομοτηνή

Τηλ. Επικοινωνίας: 2531030975

Email: [email protected]

Facebook | Instagram: svolio.gr

WebSite: www.svolio.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.