Στο Δ.Σ. της ΠΟΞ ο Κωνσταντινος Χατζηκωνσταντινου

Εξελέγη στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου

 Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η ετήσια γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, στην διάρκεια της οποίας έγιναν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, με την υποψηφιότητα και του προέδρου του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης κ. Κωνσταντίνου Χατζηκωνσταντίνου. 


Πρώτος σε σταυρούς (130) αναδείχθηκε ο νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Ρέτσος, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει εκ νέου την θέση του προέδρου, ενώ ο κ. Χατζηκωνσταντινου έλαβε 60 σταυρούς και εξελέγη ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Ρέτσος υπογράμμισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες ξενοδόχοι, ενώ έκανε εκτενείς αναφορές σε όλα τα μείζονα θέματα που απασχολούν την ελληνική ξενοδοχία, όπως έπραξαν και πολλοί πρόεδροι ενώσεων ξενοδόχων. Η συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου σε σώμα αναμένεται να λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα όταν και θα κατανεμηθούν και οι ρόλοι των εκλεγέντων.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών με βάση τη σειρά σταυρών προτίμησης:
 
Γιάννης Ρέτσος (Αθήνα-Αττική), 130 
Γρηγόρης Τάσιος (Χαλκιδική), 97
Αντώνης Καμπουράκης (Ρόδος), 90
Αλέξανδρος Βασιλικός (Αθήνα-Αττική), 87
Άγγελος Καλίας (Δράμα), 77
Μανώλης Γιαννούλης (Χανιά), 76
Κώστας Λεβέντης (Μαγνησία), 70 
Μανώλης Τσακαλάκης (Ρέθυμνο), 69
Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου (Θράκη), 60
Μηνάς Χατζημιχαήλ (Κως), 59 
Σπύρος Γαλιατσάτος (Κεφαλονιά-Ιθάκη), 58 
Αριστοτέλης Θωμόπουλος (Θεσσαλονίκη), 48
Επιλαχούσα εξελέγη η κα. Λάμπρου Ευαγγελία (Πιερία)

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.