Στην «Θρακιωτικη» Green Cola το βραβειο αναπτυξης νεων προιοντων

To αναψυκτικό από την Ορεστιάδα κέρδισε στα Marketing Excellence Awards 2015

Ένα «δικό μας» προϊόν, που παράγεται στην ακριτική Ορεστιάδα αναδείχτηκε νικητής στα Marketing Excellence Awards 2015, στην κατηγορία «Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Αγορών», σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton από το Ελληνικό Ινστιτούτο Marketing της ΕΕΔΕ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Πρόκειται για την σημαντικότερη τιμητική διάκριση Marketing στην Ελλάδα που έχει ως στόχο την ανάδειξη άριστων πρακτικών που ενισχύουν αμφίδρομα το ελληνικό επιχειρείν και την οικονομία, επιχειρώντας τη διάδοση των Αρχών του Επιστημονικού Management και Marketing.
 
Ο λόγος για το αναψυκτικό Green Cola  το οποίο σύμφωνα και με την ανακοίνωση της επιστημονικής επιτροπής των βραβείων, επιλέχτηκε λόγω της ιδιαίτερα επιτυχημένης εισόδου στην ελληνική αγορά. Μάλιστα το λανσάρισμα της Green Cola, πριν από 3 χρόνια, σηματοδότησε τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας αναψυκτικών, η οποία απευθύνεται σε καταναλωτές που επιζητούν προϊόντα με φυσικά συστατικά, χωρίς ζάχαρη ή υποκατάστατα ζάχαρης που παράλληλα διατηρούν ένα υψηλό γευστικό αποτέλεσμα.
 
 

Γιώργος Βενιέρης
 
«Ευχόμαστε μία εξίσου δυναμική συνέχεια, σε ένα περιβάλλον που δεν χαρίζει εύκολα νίκες»

 
Μέσα σε λίγα χρόνια μόλις από την κυκλοφορία της, η Green Cola βρίσκεται ήδη στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων των καταναλωτών στα αναψυκτικά τύπου cola, ενώ κυκλοφορεί σε 18 χώρες στο εξωτερικό, σε Ευρώπη, Ασία και Αυστραλία. Τα δεδομένα αυτά επιβεβαίωσε κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Γιώργος Βενιέρης, εμπορικός διευθυντής της εταιρείας ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του, αλλά και του συνόλου των μελών της επιχείρησης, για την εξέλιξη, την ανάπτυξη και την αναγνώριση που λαμβάνει η Green Cola, ευχόμενος μία «εξίσου δυναμική συνέχεια» σε ένα περιβάλλον που όπως επεσήμανε «δεν χαρίζει εύκολα νίκες».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.