RMR Red room
Το γεγονός ότι η Κομοτηνή είναι μία φοιτητούπολη, είναι γνωστό τοις πάσι… Περισσότεροι από 15.000 ενεργοί φοιτητές «παρελαύνουν» στους δρόμους της πόλης καθημερινά και γεμίζουν χαμόγελο τους επαγγελματίες της περιοχής, τουλάχιστον αυτούς που επιχειρούν στον κλάδο των καφέ – μπαρ, καθώς βλέπουν τα μαγαζιά τους να γεμίζουν κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

Θα μπορούσε λοιπόν να πει κανείς ότι η Κομοτηνή δεν έχει τίποτα να ζηλέψει, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη νυχτερινή της ζωή, από τα μεγάλα αστικά κέντρα. Σε αυτό έχει συμβάλει σίγουρα και το γεγονός ότι νέοι άνθρωποι έχουν αναλάβει τη διοργάνωση events που μέχρι πρότινος βλέπαμε μόνο στις μεγαλουπόλεις, στα γνωστότερα μαγαζιά της Κομοτηνής, με γνωστούς Dj’s, κόκκινα χαλιά και επαγγελματίες φωτογράφους.
Ένας από αυτούς του νέους ανθρώπους που δοκίμασε και έκανε τη διαφορά είναι ο Γιώργος Χάψας, ο οποίος σε συνεργασία με το Καφέ – Μπαρ Avant ανέλαβε την διοργάνωση πάρτυ που πλέον έχουν γίνει θεσμός στην νύχτα της Κομοτηνής.


Και επειδή κάθε αξιόλογη προσπάθεια χρειάζεται να αφήνει το «αποτύπωμά» της ο Γιώργος τής έδωσε το όνομα “ RMR Red room”.
Υπό το «βλέμμα» του Γιώργου λοιπόν εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο η “ RMR Red room” διοργανώνει τα καλύτερα πάρτυ στην νύχτα της Κομοτηνής, για τα οποία το πιστό κοινό της ενημερώνεται μέσω της σελίδας της στο Facebook.


Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και από το φωτογραφικό υλικό που συνοδεύει το ρεπορτάζ…
Όσοι λοιπόν είστε υπέρμαχοι της «διασκέδασης μέχρι τελικής πτώσεως», η “RMR Red room” είναι η σίγουρη επιλογή σας.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
