Προσληψεις δυο εξωτερικων συνεργατων στο Περιφερειακο Ταμειο Αναπτυξης ΑΜ-Θ

Αιτήσεις μέχρι τις 29 Ιανουαρίου

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσίευσε πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου, 2 εξωτερικών συνεργατών, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Μηχανισμός Υποστήριξης του Περιφερειακού Συστήματος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας» με Κωδικό ΟΠΣ 6001776, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2021-2027».

Η ανακοίνωση αφορά ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού και ένα άτομο ειδικότητας ΠΕ Πληροφορικής ή εν ελλείψει ΤΕ Πληροφορικής.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίστηκε στους 34 μήνες με εκτιμώμενη ημερομηνία υπογραφής την 1η Μαρίου 2024 και δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση παράτασης της πράξης.

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων ορίστηκε η 29η Ιανουαρίου 2024, ημέρα Δευτέρα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ, Δημ. Τσετινέ 7, Τ.Κ.69132, Κομοτηνή, υπόψη κας Κουλουρά Ε. (τηλ. επικοινωνίας: 25310 83000) με την σήμανση:

Για την υπ. αριθ. … Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, για την θέση με κωδικό ………….., στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο «Μηχανισμός Υποστήριξης του Περιφερειακού Συστήματος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας» με Κωδικό ΟΠΣ 6001776, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2021-2027».

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση.

Info

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την πρόσκληση εδώ:

https://diavgeia.gov.gr/search?query=ada:%229%CE%9F%CE%929%CE%9F%CE%A1%CE%A1%CE%A8-%CE%956%CE%97%22&page=0

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.