Permini Kid’s Home Design Εκει που η παραδοση συναντα την καινοτομια

Εκεί που η εμπειρία συναντά τη διάθεση, εκεί που η παράδοση συναντά την καινοτομία. Αυτή τη φορά στον χώρο του παιδικού επίπλου. Και αναφερόμαστε φυσικά στο νέο κατάστημα με την ονομασία «permini» που εξειδικεύεται στη διακόσμηση και επίπλωση βρεφικού και παιδικού δωματίου.

 

Κρατάει χρόνια αυτή κολόνια λένε. Και πράγματι αυτή η φράση ταιριάζει γάντι με την περίπτωση της οικογένειας Κατσικάκη. Η σχέση της με το έπιπλο λοιπόν ξεκινάει επίσημα 30 χρόνια όταν ο Κώστας και η Σμαρώ Κατσικάκη, κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής, εγκαινίασαν την πρώτη έκθεση επίπλου «ΚΑΤΣΙΚΑΚΗΣ» στην Κομοτηνή στην οδό Μεραρχίας Σερρών 21.

 

Δεύτερος σταθμός το 1995, όταν με περίσσια πλέον την απαιτούμενη εμπειρία ίδρυσαν ένα νέο υπερσύγχρονο κέντρο επίπλου στον Ροδίτη. Εδώ και τρεις δεκαετίες λοιπόν η οικογένεια Κατσικάκη ικανοποιεί ανελλιπώς τις προτιμήσεις των Κομοτηναίων, και όχι μόνο, σε ό,τι αφορά το έπιπλο.

 

Στα χνάρια της οικογενειακής παράδοσης, η Βάσω Κατσικάκη δημιούργησε τον δικό της χώρο στον Ροδίτη, όπου με την εγγύηση που προσφέρει το όνομα της οικογένειας και την ανεξάντλητη διάθεση για δημιουργία και ικανοποίηση ακόμα και των πιο απαιτητικών, καλύπτονται επαρκώς όλα τα γούστα και η πανδαισία των χρωμάτων δένει αρμονικά με την ποικιλία των επίπλων. Ολόκληρα σετ βρεφικών δωματίων για να αποκτήσει το νεοαποκτηθέν μέλος της οικογένειάς σας τον χώρο που τιμητικά του ανήκει, και παιδικών και εφηβικών δωματίων ταιριαστά με την παιδική ζωηρότητα και τις εφηβικές ανησυχίες σας περιμένουν να τα διαλέξετε προσφέροντας στους μικρούς μας φίλους το πιο όμορφο δώρο.

 

Επίσης, στο κατάστημα «permini» θα βρείτε έπιπλα όπως κρεβάτια, ντουλάπες, συρταριέρες, γραφεία και βιβλιοθήκες, όλα υπό τον κοινό παρανομαστή του άψογου σχεδιασμού και της εγγυημένης καλαισθησίας.

 

Διακοσμητικά είδη όπως λευκά είδη, ταπετσαρίες, φωτιστικά και αξεσουάρ σε ζωηρά χρώματα προσθέτουν τη δική τους πινελιά στο να ζουν καθημερινά τα παιδιά σας το δικό τους όμορφο παραμύθι. Όλα τα προαναφερόμενα προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνικής, παρέχονται με δεδομένη την ασφάλεια που απαιτεί ο κάθε παιδικός χώρος.

 

Στο «permini» σας παρέχονται μοναδικές σχεδιαστικές προτάσεις, με έμπνευση και φαντασία αποτέλεσμα της εμπειρίας και της καλαισθησίας της ιδιοκτήτριας. Δείτε και επιλέξτε μέσα από πολυάριθμα στημένα δωμάτια αυτό που ταιριάζει στο δικό σας παιδί. Οι εμπνευσμένες προτάσεις για ένα δωμάτιο προσαρμοσμένο στην προσωπικότητα των μικρών μας αγγέλων συναντούν τις πρακτικές λύσεις και την τεχνογνωσία. Και… έτοιμο το παιδικό δωμάτιο!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.