Οταν λεμε μπανιο στο Φαναρι εννοουμε Νησος Beach Bar!

Το στέκι των δροσιστικών μας αποδράσεων είναι ένα

Η Ροδόπη μπορεί να ανήκει στην ηπειρωτική Ελλάδα, ωστόσο κι όμως έχει τη δική της Νήσο.

Στην παραλία Φαναρίου, το «διαμάντι» του παραλιακού μετώπου του Δήμου Κομοτηνής, το «Νήσος» Beach Bar είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του για φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών, όπως μόνο αυτό ξέρει.

Πλάι στο κύμα, στα καταγάλανα νερά του Θρακικού Πελάγους, το «Νήσος» Beach Bar προσφέρεται για μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις, υποσχόμενο να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας κάθε στιγμή της ημέρας.

Ξεκινώντας από το πρωί με παγωμένο καφέ και κρύα ροφήματα, δροσιστικές γρανίτες, milk shakes και smoothies, συνεχίζοντας το μεσημέρι με 6 ετικέτες από αγαπημένες μπύρες ή αναψυκτικά,  και φτάνοντας έως και το βράδυ με προσεγμένα κοκτέιλ που ικανοποιούν και πλέον απαιτητικούς ουρανίσκους, κρασάκι ή ποτό.

Και αν πεινάσατε, κανένα πρόβλημα. Με τις λιχουδιές του το «Νήσος» Beach Bar θα σας γεμίσει ενέργεια για να συνεχίσετε την παραμονή σας παρά θιν’ αλός με τα κλασικά αγαπημένα τοστάκια και κρύα σάντουιτς μέχρι τα λαχταριστά hot dog, τις κοτομπουκιές και τα club sandwich ή τις δροσιστικές φρουτοσαλάτες. Και όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές.

Με τις αναπαυτικές του ξαπλώστρες και το εξυπηρετικό προσωπικό το «Νήσος» Beach Bar σας προσφέρει στιγμές ανάπαυλας για να απολαύσετε όπως σας αξίζει και την παραμονή σας στην αμμουδερή παραλία, αποδεικνύοντας ότι η πολυτέλεια είναι προσιτή απόλαυση. 

Συμβουλή: Μείνετε μέχρι αργά και απολαύστε τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και τις ξεχωριστές μουσικές βραδιές.

Γιατί όταν λέμε μπάνιο στο Φανάρι εννοούμε Νήσος Beach Bar!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.