Οι «Θρακες» ανοιξαν κι επισημα την πορτα τους

 

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, παρέα με φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους του διαπρεπείς επιχειρηματίες, αλλά και πολύ κόσμο που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή το νέο του εγχείρημα, ο κ. Χρυσόστομος Κάρρος πραγματοποίησε την Τετάρτη τα επίσημα εγκαίνια της παραδοσιακής ταβέρνας «Οι Θράκες» στο Κόσμιο Κομοτηνής.
 
Οι «Θράκες» έκαναν την εμφάνισή τους στα γαστρονομικά πράγματα της περιοχής μας πριν από έναν μήνα περίπου. Από την πρώτη στιγμή η ταβέρνα εντυπωσίασε με το παραδοσιακό περιβάλλον της, απορρέον από το πετρόκτιστο της κατασκευής της, ενώ το πλούσιο μενού γεύσεων, στηριγμένο σε ντόπια ποιοτικά προϊόντα και τολμηρές γαστρονομικές συνθέσεις, λειτούργησαν καταλυτικά για την καθιέρωσής της ως αγαπημένο στέκι πολλών συμπολιτών μας.
 
Στα προχθεσινά επίσημα εγκαίνια, εκτός από την απόλαυση της πανδαισίας γεύσεων, η οποία συνοδευόταν από τα εκλεκτά κρασιά και το τσίπουρο παραγωγής του κ. Κάρρου, οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική, ώσπου το κέφι άναψε για τα καλά.
 
Το πρόγραμμα ζωντανής μουσικής πρόκειται να καθιερωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ το μενού της παραδοσιακής ταβέρνας εμπλουτίζεται με νέα πιάτα, τα οποία ταιριάζουν με την εποχή. Υπενθυμίζεται οι «Θράκες» βρίσκονται στο Κόσμιο, δίπλα ακριβώς από το οινοποιείο του κ. Κάρρου και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 25310 84979 και 6974 988179.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.