Οι ειδικοτητες στο ΙΕΚ Κομοτηνης

Σε 120 δημοσια ΙΕΚ θα προσληφθούν 7600 εκπαιδευτές προκειμένου να καλυφθούν οι διδακτικές ανάγκες του εαρινού εξαμήνου 2005 Το προσωπικό θα προσληφθεί με ωριαία αντιμισθία και η πρόσληψή του γίνεται από σχετικούς πίνακες που συντάσσονται ανά ΙΕΚ για κάθε εξάμηνο κατάρτησης.

Από το ΙΕΚ Κομοτηνής εξεδόθη ανακοίνωση για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών στα παρακάτω μαθήματα (Θεωρητικά, Εργαστηριακά και Μικτά) των ειδικοτήτων που θα λειτουργήσουν στο ΙΕΚ κατά το εαρινό εξάμηνο. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αφορά:

Τεχνικός τεχνολογίας internet β΄ εξάμηνο

Λειτουργικά συστήματα, Δίκτυα Υπολογιστών, Βάσεις Δεδομένων, Εργαλεία Ανάπτυξης Εφαρμογών internet 1 (HTML και JAVA script)

Δικαίωμα υποβολής σχετικής αίτησης έχουν όλοι οι ιδιώτες, καθώς και με οποιαδήποτε σχέση εργασίας ασχολούμενοι στο δημόσιο τομέα που έχουν τα νόμιμα τυπικά προσόντα, όπως αυτά περιγράφονται στα εγκεκριμένα αναλυτικά προγράμματα του ΟΑΕΔ.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται από τους ενδιαφερόμενους αυτοπροσώπως ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο άτομο, στην έδρα του ΙΕΚ Κομοτηνής από 24/01/2005 μέχρι και 28/01/2005 κατά τις ώρες 09.00 έως και 14.00. Η αίτηση θα συνοδεύεται από πλήρες βιογραφικό σημείωμα και τα αντίστοιχα παραστατικά (τίτλοι σπουδών, βεβαιώσεις κλπ).

Για περισσότερες πληροφορίες ως τα απαιτούμενα προσόντα και δικαιολογητικά, έντυπα αιτήσεων, κλπ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται αυτοπροσώπως στη γραμματεία του ΙΕΚ Κομοτηνής κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09.00 μέχρι 14.00.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.