Ναι, υπο προυποθεσεις, στην προταση Χατζηπεμου για τουριστικη προβολη σε λεωφορεια

Θετικός ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού στην μελέτη της πρότασης για εφαρμογή το επόμενο διάστημα

Θετικά υποδέχθηκε την πρόταση του Περιφερειακού Συμβούλου της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» κ. Χρήστου Χατζηπέμου, για προβολή της Περιφέρειας μέσω υπεραστικών και τουριστικών λεωφορείων, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Αθανάσιος Τσώνης.

Η πρόταση του κ. Χατζηπέμου, ο οποίος την κατέθεσε υπό τη μορφή επερώτησης,

περιλαμβάνει την διαφημιστική προβολή των τουριστικών αξιοθέατων της Περιφέρειάς μας στις εξωτερικές επιφάνειες τουριστικών λεωφορείων που εκτελούν τα δρομολόγιά τους εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας, καθώς και σε λεωφορεία που εκτελούν υπεραστικές διαδρομές στα μεγάλα αστικά κέντρα (Θεσσαλονίκη – Αθήνα) ή και σε διεθνή τακτικά δρομολόγια (Σόφια, Φιλιππούπολη, Κωνσταντινούπολη).

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειαάρχης ευχαρίστησε τον κ. Χατζηπέμου για την πρότασή του, σημειώνοντας πως αυτή την περίοδο η Περιφέρεια έχει δώσει βάση στην ψηφιακή προώθηση, όμως αυτή θα μελετηθεί για υλοποίηση στο μέλλον.

Ζήτησε δε από τον κ. Χατζηπέμου να του αποστείλει τυχόν στοιχεία που διαθέτει για την αποτελεσματικότητα αυτού του τρόπου προβολής, τι feedback δίνει κτλ, με τον περιφερειακό Σύμβουλο να τον διαβεβαιώνει πως θα το κάνει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.