Μοδα ειναι η ομορφια!

Σε νέα διεύθυνση πλέον το καταξιωμένο στην πόλη της Κομοτηνής κέντρο αισθητικής Beauty Star πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης 6 Μαΐου τα εγκαίνιά του παρουσία πλήθους κόσμου και κυρίως καλαίσθητων κυριών της Κομοτηνής που θέλησαν να ευχηθούν στις δύο ιδιοκτήτριες Ελένη Μωραΐτη κι Έλενα Γούσεβα.

 

Το κέντρο στεγάζεται πλέον σε ισόγειο χώρο στη συμβολή των οδών Μιλτιάδου και Σεφέρη στο κέντρο της πόλης.

 

Τα λαμπερά εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν συνοδεία μπουφέ και ποτού και περιλάμβαναν εκπλήξεις και πλούσια δώρα μετά από κλήρωση στο τέλος της βραδιάς.

 

Οι ιδιοκτήτριες μίλησαν στον «Παρατηρητή της Θράκης» για τα νέα τους σχέδια και τις υπηρεσίες που παρέχουν καιρό τώρα στις κυρίες της Κομοτηνής, δίνοντας έμφαση στην ποιοτική δουλειά και την υπεύθυνη εργασία.
«Ανταγωνισμός υπάρχει πάντα στο επάγγελμά μας, ανεξάρτητα από την κρίση» τονίζει η make up artist Ελένη Μωραΐτη και συμπληρώνει: «Η κίνηση ωστόσο δεν έχει μειωθεί. Κάθε Σαββατοκύριακο οι Κομοτηναίες επιλέγουν να φροντίσουν για το μακιγιάζ τους, διότι είναι οι μέρες που θα έχουν σίγουρα κάποια εκδήλωση να παραβρεθούν, μια κοινωνική υποχρέωση όπως γάμοι ή βαπτίσεις ή απλά για την έξοδό τους. Οι μέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή είναι αφιερωμένες στο μανικιούρ και το πεντικιούρ, στην περιποίηση δηλαδή των νυχιών τους».

Ποιότητα και υπευθυνότητα

Ο ανταγωνισμός λοιπόν έντονος και στην επαρχία όσον αφορά τα επαγγέλματα και τις υπηρεσίες αισθητικής, αλλά, όπως λέει η κ. Μωραΐτη, «αυτό που τελικά μετράει και υπερισχύει είναι η ποιοτική δουλειά και η υπεύθυνη εργασία και αυτό είναι κάτι που παρέχουμε καιρό τώρα στις πελάτισσές μας».

 

Θυμίζουμε ότι η κ. Μωραΐτη είναι διπλωματούχος της ανώτατης σχολής επαγγελματικού μακιγιάζ στη Γαλλία «Atelier International de maquillage» και διπλωματούχος του «Atelier de beaute». Η συνάδελφός της και συνεργάτιδά της αισθητικός Έλενα Γούσεβα είναι διπλωματούχος της σχολής «Insite» στην Ουκρανία και της σχολής «Creative».

 

Στον νέο χώρο παρέχονται όλες οι γνωστές υπηρεσίες ομορφιάς και αισθητικής, με την προσθήκη πλέον και του μασάζ.

 

Στο νέο χώρο του ινστιτούτου παρέχονται υπηρεσίες μασάζ σε διάφορα είδη. «Το χαλαρωτικό μασάζ γίνεται με αιθέρια έλαια και καταπολεμά την κατάθλιψη, δημιουργώντας ένα αίσθημα ευεξίας που τόσο έχει ανάγκη η σημερινή γυναίκα. Το πρόγραμμα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας περιλαμβάνει απολέπιση, μασάζ με αιθέρια έλαια και για το τοπικό πάχος». Υπάρχουν επίσης διαφόρων ειδών θεραπείες όπως για αδυνάτισμα, αποτοξίνωσης, με λάσπη, με φύκια και προσεχώς με… σοκολάτα (!), όπως μας ενημερώνουν οι ιδιοκτήτριες. «Ειδικά για το μασάζ και τις θεραπείες, η πελάτισσα που κλείνει πακέτο 8 έως 10 επισκέψεων θα έχει έκπτωση 25%».

Συνεργασίες εκτός Κομοτηνής

Την Κυριακή οι δύο κυρίες θα βρίσκονται στην Ορεστιάδα «για μια επίδειξη μόδας με το μοντέλο Όλγα Φαρμάκη. Έχουμε επαφές και συνεργασία με στυλίστες από την Αθήνα και από όλη την Ελλάδα καθώς και με διοργανωτές επιδείξεων μόδας» εξηγεί η κ. Μωραΐτη, που άλλωστε είναι γνωστή για την επιμέλεια μακιγιάζ σε μοντέλα και προσωπικότητες της show biz όπως η Έμη Λιβανίου, η Μαρία Σταματέρη, η Χριστίνα Αλούπη, η Βάσω Κολυδά, η Πετρούλα Κωστίδου, η Όλγα Φαρμάκη, η Εβελίνα Παπαντωνίου, η Χρυσάνθη Ντάφλα κ.ά.

Προσφορές

Το καλοκαίρι πλησιάζει και όλες οι γυναίκες θέλουν να φροντίσουν την εμφάνισή τους λίγο πριν εξορμήσουν στις παραλίες. «Το παν είναι η γυναίκα να αισθάνεται πάντα περιποιημένη κι όμορφη, μόδα δεν υπάρχει στην ομορφιά και στην καλαισθησία» τονίζει η κ. Μωραΐτη. Η κ. Μωραΐτη ενημερώνει, επίσης, για την έκπτωση 10% σε όλες τις υπηρεσίες προς τους φοιτητές όπως επίσης και για προσφορά στο νυφικό πακέτο, όπου η νύφη που θα το κλείσει κερδίζει δώρο ένα σπα χεριών και ποδιών.

 

Καλοκαίρι λοιπόν προ των πυλών και διασκεδάστε την κρίση και τα επακόλουθά της με μια ολοκληρωμένη περιποίηση στο ανανεωμένο «Beauty Star»!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.