Μια διαφορετικη προταση για τον καφε ανοιξε στην Κομοτηνη

Εγκαίνια με μεγάλες προσδοκίες για το νέο κατάστημα LOCAL coffee shop & breakfast

Μια διαφορετική πρόταση για τους λάτρεις του καφέ στην Κομοτηνή θέλει να προσφέρει το κατάστημα LOCAL coffee shop & breakfast, το οποίο πραγματοποίησε τα εγκαίνιά του το απόγευμα της Παρασκευής 12 Αυγούστου.

Στο φιλόξενο χώρο του στη Λεωφόρο Ηρώων 6, το κατάστημα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από παραδοσιακούς και σύγχρονους καφέδες, ροφήματα και φυσικούς χυμούς, milkshakes και γρανίτες αλλά και πρωινό, σάντουιτς και επιδόρπια για κάθε γούστο.

Η ιδέα για το νέα αυτό κατάστημα, σημείωσε ο υπεύθυνος κ. Μανάβ Ισμαήλ Σερχάτ, υπήρχε από πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά δεν είχαν βρει κάποιον χώρο που να τους τραβήξει, τόσο εσωτερικά όσο και σαν σημείο μέσα στην πόλη.

Κατά τύχη εντόπισαν το συγκεκριμένο κατάστημα, τους άρεσε το σημείο και έτσι προχώρησαν στην δημιουργία του LOCAL coffee shop & breakfast, το οποίο πιστεύουν ότι προσφέρει μια ποικιλία που έλειπε από την περιοχή.

«Θέλουμε να προσφέρουμε ένα καλό καφέ, με μεγάλη ποικιλία, που θα απολαμβάνουν οι πελάτες μας» τόνισε, περιμένοντας το κοινό της Κομοτηνής να τους γνωρίσει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.