Με καθηγητες του Τμηματος Οικονομικων Επιστημων ΔΠΘ συναντηθηκαν οι προεδροι των Επιμελητηριων

Ενημέρωση για τα νέα καινοτόμα μεταπτυχιακά του τμήματος και συζήτηση για τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας στον τόπο

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Μαΐου, στην Κομοτηνή, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Νικολάου Αγγελίδη, του Προέδρου του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Αντωνίου Γραβάνη και των εκπροσώπων του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Ευάγγελο Δρυμπέτα, Κοσμήτορα της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών, Ελευθέριο Σπυρομήτρο, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και Ιωάννη Πραγγίδη, Επίκουρο Καθηγητή στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών.

Η συνάντηση σηματοδοτεί την προσπάθεια των εν λόγω φορέων να προσελκύσουν με από κοινού δράσεις ενδιαφερόμενους ώστε να παρακολουθήσουν τα νέα καινοτόμα μεταπτυχιακά προγράμματα του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης με τίτλους:

  • «Χρηματοοικονομική Τεχνολογία» και
  • «Χρηματοοικονομική Λογιστική»

Με την ευκαιρία της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα των επιχειρήσεων της  Π.Ε. Ροδόπης, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να συμβάλλει το Πανεπιστήμιο στη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος της περιοχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.