“Lamb”: Το ραντεβου σας για την «ανοθευτη» απολαυση του καφε

Το 4ο κατάστημα του New School Coffee Shop είναι πλέον γεγονός και βρίσκεται στην Κομοτηνή

Η λέξη «καφές» για τον Έλληνα και την Ελληνίδα σίγουρα συνδέεται με πολλά. Είμαστε άλλωστε γνωστοί, μεταξύ άλλων, και ως το έθνος του καφέ. Ανάμεσα ωστόσο στα όσα μπορεί να προκύψουν στο μυαλό κάποιου, έως και σήμερα, δεν ήταν η λέξη «αμνός» κατά την αγγλική του ονομασία “Lamb”.

Γεγονός που ήρθε ωστόσο να ανατρέψει το Lamb New School Coffee που έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2018 στην Καβάλα, σε έμπνευση του barista Κωνσταντίνου Φελέκη σε συν- υλοποίηση με τον Πάρη Κεβρεκάκη, ώστε να αλλάξουν τα δεδομένα του τρόπου παρασκευής του καφέ, αναδεικνύοντας την «ανόθευτη» φύση του καφέ υψηλής ποιότητας.

Έχοντας «περγαμηνές» όπως αυτή του Golden Barista το 2015 αλλά και πολύχρονη εμπειρία στον χώρο του καφέ, ο Κωνσταντίνος Φελέκης και οι συνεργάτες του «επενδύουν» σε αυτά που ξέρουν ότι κάνουν τη διαφορά σε μία κούπα καφέ, την κορυφαία ποιότητα των πρώτων υλών, την πλήρη «αφοσίωση» του barista στην τέχνη και την τεχνική παρασκευής του και στη λογική της σε κάθε περίπτωση «εξατομικευμένης» εξυπηρέτησης του καταναλωτή, ώστε η όλη εμπειρία, γεύσης και εξυπηρέτησης να είναι και να παραμένει μοναδική.

Και για όσους επιθυμούν να κρίνουν «στην πράξη» πλέον έχουν την ευκαιρία καθώς η ζήτηση και η επιθυμία του αγοραστικού κοινού οδήγησε τον Κωνσταντίνο, τον Πάρη, τον  Σάκη Λάπατα, τον Γιώργο Δανδανίδη και την  Μαργαρίτα Ισμαηλίδου το “Lamb” να  ανοίξει το  4ο κατάστημά του αυτή την φορά στην πόλη της Κομοτηνής, προσφέροντας όλη την γκάμα των προϊόντων του – με φρεσκοαλεσμένες ποικιλίες καφέ και για το σπίτι- και με υγιεινές επιλογές φαγητού και snacks για όλες τις ώρες, αλλά κυρίως την τεχνογνωσία των barista του, η οποία μάλιστα για όσους το επιθυμούν μπορεί να γίνει «κοινό κτήμα» στον ειδικά σχεδιασμένο χώρο σεμιναρίων που υπάρχει για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα πιστοποιημένα σεμινάρια της σχολής, καθώς και πιστοποιημένα σεμινάρια από το παγκόσμιο πτυχίο καφέ όντας εκπαιδευτές σε αυτό.

To “Lamb”, σαν γνήσιος εκφραστής του τρίτου κύματος απευθύνεται μόνο σε specialty και high specialty καφέδες περιορισμένης συγκομιδής και υψηλής ποιότητας, καθώς θεωρεί πως ο καλός καφές είναι δικαίωμα όλων των  καταναλωτών και όχι μόνο μιας μυημένης ελίτ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.