Καταρτιση 450 εμπορων απο την ΕΣΕΕ

Στην πραγματοποίηση ενός δεύτερου κύκλου προγραμμάτων διά βίου εκπαίδευσης που θα απευθύνεται σε ανθρώπινο δυναμικό επιχειρήσεων και θα διαρκέσει από τον Μάιο έως τον Ιούλιο 2012 προχωρά η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε ο πρώτος κύκλος τον περασμένο Οκτώβριο. Ο Β΄ Κύκλος Προγραμμάτων, που εντάσσεται στην Πράξη «ΕΡΜΕΙΟΝ 2», θα περιλαμβάνει επτά προγράμματα τα οποία θα λειτουργήσουν σε επτά περιφέρειες της χώρας με τη δημιουργία 18 τμημάτων. Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα λειτουργήσει ένα πρόγραμμα στην Αλεξανδρούπολη με θέμα «Διοίκηση της μικρής οικογενειακής εμπορικής επιχείρησης.

Το κάθε πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 100 ώρες συνολικά, από τις οποίες οι 40 ώρες καλύπτονται από διδασκαλία στην αίθουσα και οι 60 ώρες μέσω διαδικτύου (e-learning).

Δικαιούχοι και υποβολή αιτήσεων

Στον επερχόμενο κύκλο σπουδών πρόκειται να καταρτιστούν 450 άτομα, ενώ δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν έμποροι (εργοδότες και αυτοαπασχολούμενοι), εργαζόμενοι εμπορικών επιχειρήσεων και λοιποί ενδιαφερόμενοι για διά βίου εκπαίδευση (π.χ. υποψήφιοι έμποροι επιχειρηματίες), που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις και δεξιότητες σε θέματα της εργασίας τους, να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να παρέχουν υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας στους καταναλωτές και πελάτες τους.
Η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη σε ηλεκτρονική μορφή από την ιστοσελίδα της ΕΣΕΕ: www.esee.gr > Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο πλαίσιο Εργων της ΕΣΕΕ στο ΕΣΠΑ > Πρόσκληση Συμμετοχής σε Προγράμματα Διά Βίου Εκπαίδευσης στο πλαίσιο των πράξεων «ΕΡΜΕΙΟΝ 2 – Προγράμματα διά βίου εκπαίδευσης για το ανθρώπινο δυναμικό των εμπορικών επιχειρήσεων (Α.Π.7 – Α.Π.8 – Α.Π.9)».
Τα μαθήματα αναμένεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 14 Μαΐου και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα στελέχη του γραφείου Help Desk του προγράμματος «ΕΡΜΕΙΟΝ 2» (τηλ.: 210 3259236-7, e-mail: [email protected]).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.