Κατανομη θεσεων για τους προστατευομενους του νομου 2643/98

Ανακοινώθηκε η κατανομή των θέσεων για τους προστατευόμενους από το άρθρο 2 του Νόμου 2643/98 σε επιχειρήσεις, εκμεταλλεύσεις ή φορείς του άρθρου 2 του Ν. 2643/98 του ιδιωτικού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Αιτήσεις υποβάλλονται από την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008 και για τις επόμενες 30 ημερολογιακές ημέρες. Οι προστατευόμενοι έχουν το δικαίωμα υποβολής αίτησης σε τρεις κατά ανώτατο όριο Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ που έχουν προβεί σε προκήρυξη.

Μεταξύ των υπηρεσιών του ΟΑΕΔ που έχουν προβεί σε προκήρυξη και η Τοπική Υπηρεσία του ΟΑΕΔ στην Κομοτηνή η οποία προκήρυξε την πλήρωση θέσεων, στον Ιδιωτικό και Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους, που προστατεύονται από το Ν. 2643/98 να υποβάλουν έντυπη αίτηση-δήλωση στην Τ.Υ του ΟΑΕΔ Κομοτηνής (Χίλια Δένδρα Τ.Θ. 126 Τ.Κ. 69100 Κομοτηνή).

Η αίτηση υπεύθυνη δήλωση των υποψηφίων προσκομίζεται ή αποστέλλεται ταχυδρομικά με απόδειξη μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών, από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας προκήρυξης στον Τύπο.

Η μη προσκόμιση ή μη ταχυδρομική αποστολή της αίτησης αποδεδειγμένα εντός της οριζόμενης αποκλειστικής προθεσμίας των τριάντα (30) ημερών καθιστά απαράδεκτη την αίτηση.

Στις περιπτώσεις ταχυδρομικής αποστολής από τους προστατευόμενους της αίτησης, αυτή θεωρείται ότι κατατέθηκε στην Τ.Υ. του ΟΑΕΔ Κομοτηνής μέσα στην αποκλειστική προθεσμία των τριάντα (30) ημερών, εφόσον η ημερομηνία που φέρει η σφραγίδα του ταχυδρομείου είναι εντός της προθεσμίας αυτής. Η δήλωση ανακριβών στοιχείων στην αίτηση- υπεύθυνη δήλωση συνεπάγεται την απώλεια της προστασίας του Ν.2643/98.

Ανάκληση, τροποποίηση ή συμπλήρωση της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης δεν επιτρέπεται.

Οι προστατευόμενοι έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης σε τρείς (3) κατά ανώτατο όριο Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ που έχουν προβεί σε προκήρυξη κατ’ επιλογή τους.

Με βάση τα δηλούμενα από τους ενδιαφερόμενους στοιχεία, για θέσεις που αναφέρονται στην προκήρυξη, γίνεται η μηχανογραφική επεξεργασία των αιτήσεων και συντάσσονται οι ενδεικτικοί πίνακες βαθμολόγησης με φθίνουσα σειρά μορίων.

Οι υποψήφιοι όλων των κατηγοριών του άρθρ. 1 του Ν.2643/98, όπως ισχύει μέχρι σήμερα, για τους οποίους, με βάση τη σειρά τους στον ενδεικτικό πίνακα βαθμολόγησης κρίνεται ότι μπορούν να καταλάβουν θέση εργασίας, θα κληθούν με ανάρτηση της σχετικής πρόσκλησης στο κατάστημα της αρμόδιας υπηρεσίας του ΟΑΕΔ Τ.Υ. Κομοτηνής – Χίλια Δένδρα Κομοτηνή να προσκομίσουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικά με απόδειξη τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με τα οποία τεκμηριώνεται η ακρίβεια των δηλουμένων στοιχείων, τα οποία θα πρέπει να έχουν εκδοθεί μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής της αίτησης –υπεύθυνης δήλωσης και όχι πέραν αυτής (τριάντα (30) ημέρες, από την τελευταία δημοσίευση της προκήρυξης στον Τύπο.

Τα υπό του Νόμου οριζόμενα δικαιολογητικά, που προσκομίζουν οι προστατευόμενοι στην Τ.Υ. του ΟΑΕΔ Κομοτηνής πρέπει να είναι πρωτότυπα ή νόμιμα επικυρωμένα

Η προσκόμιση ή η ταχυδρομική αποστολή με απόδειξη, των δικαιολογητικών που αναφέρονται στην παρούσα απόφαση, γίνεται σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της πρόσκλησης, στο κατάστημα της αρμόδιας Υπηρεσίας του ΟΑΕΔ.

Η μη προσκόμιση ή μη ταχυδρομική αποστολή των δικαιολογητικών αποδεδειγμένα εντός της οριζόμενης αποκλειστικής προθεσμίας των δεκαπέντε (15) ημερών, καθιστά απαράδεκτη την αίτηση.

Στις περιπτώσεις ταχυδρομικής αποστολής από τους προστατευόμενους των δικαιολογητικών, αυτά θεωρούνται ότι κατατέθηκαν στην Τ.Υ. του ΟΑΕΔ Κομοτηνής μέσα στην αποκλειστική προθεσμία των δεκαπέντε (15) ημερών, εφόσον η ημερομηνία που φέρει η σφραγίδα του ταχυδρομείου είναι εντός της προθεσμίας αυτής.

Τα έντυπα της προκήρυξης των αιτήσεων-υπεύθυνων δηλώσεων και των δικαιολογητικών θα διατίθενται από τις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ Τ.Υ. Κομοτηνής – Χίλια Δένδρα 69100 Κομοτηνή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.