Καλοκαιρινη αποδραση, «βουτια» στις ανατολιτικες γευσεις

 

Καλοκαίρι σημαίνει απόδραση από τη μονόχρωμη καθημερινότητα της πόλης, στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας για όλη την οικογένεια. Μα όταν δεν περισσεύει χρόνος και χρήματα για μακρινές αποδράσεις, όπως σε παραλίες, οι εναλλακτικές επιλογές δεν λείπουν από την πόλη μας.

Μια από αυτές και ιδιαίτερα δημοφιλής, μάλιστα, με το που άνοιξε ο καιρός και νοιώσαμε καλοκαίρι, είναι το κατάστημα «Νεντίμ» στη δυτική έξοδο της Κομοτηνής. Από την έναρξη της λειτουργίας του στο συγκεκριμένο σημείο κατάφερε να γίνει πόλος έλξης για Κομοτηναίους και διερχομένους και σύντομα να αποτελέσει για πολλούς το αγαπημένο τους στέκι, πέρα από τα μετρημένα των επιλογών, που προσφέρονται μέσα στην πόλη. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι καθημερινά κατακλύζεται από ντόπιους και επισκέπτες που επιλέγουν να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητά τους, μια ανάπαυλα για καφέ, ποτό, φαγητό και οπωσδήποτε γλυκά-πειρασμούς, που συνδυάζονται εξαιρετικά με τον καλαίσθητο και άνετο πολυχώρο του καταστήματος.
   
Τώρα και ανατολίτικη κουζίνα, για να «δέσει το γλυκό»

Πρόσφατα, βέβαια, η κουζίνα του «Νεντίμ» εμπλουτίστηκε και οι ανατολίτικες προκλήσεις –πέρα από τις γλυκές δημιουργίες που έχουν καταξιωθεί εδώ και δεκαετίες στις συνειδήσεις μας– πέρασαν πλέον και στο φαγητό. Μοναδικά πιάτα, με άρωμα Ανατολής, θα συνοδεύσουν λοιπόν αρμονικά αυτό το καλοκαίρι το μωσαϊκό ξεχωριστών γεύσεων, που προσφέρει στο κατάστημά του ο Νεντίμ. Και οι προκλήσεις συνεχίζονται…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.