Και το Εμπορικο και Βιομηχανικο Επιμελητηριο στην εκθεση τροφιμων και ποτων στην Αθηνα

Πρόσκληση συμμετοχής προς τα μέλη του

Στο διάστημα 08-12 Μαρτίου 2023 τα έξι Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης μέσω του συλλογικού τους Οργάνου (Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ [ΠΕΣΥ]), διοργανώνουν έκθεση Τροφίμων και Ποτών σε χώρο του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα.

Στόχος της Έκθεσης είναι αφενός η ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων, η προβολή τους στην πρωτεύουσα, αλλά κυρίως η δυνατότητα που θα έχουν οι παραγωγοί να πωλούν τα προϊόντα τους σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας (από το Μετρό Συντάγματος διέρχονται καθημερινά περίπου 1 εκατ. άτομα). 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης καλεί όσους παραγωγούς τροφίμων και ποτών δραστηριοποιούνται εντός της περιοχής εμβέλειας του, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην Έκθεση, στην οποία θα υπάρχει δυνατότητα πώλησης προϊόντων με αυστηρή προϋπόθεση την έκδοση παραστατικών από τον εκάστοτε πωλητή.

Στους ενδιαφερόμενους δίδονται δύο επιλογές: Είτε συμμετοχή στο συλλογικό εκθετήριο κάθε Επιμελητηρίου, είτε φυσική παρουσία του εκάστοτε παραγωγού για την πώληση του παραγόμενου προϊόντος από τον ίδιο (ή από εκπρόσωπό του).

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση και η μεταφορά των προϊόντων είναι δωρεάν, ωστόσο αν κάποιος/α παραγωγός επιθυμεί να έχει φυσική παρουσία οφείλει να αναλάβει τα έξοδα μετάβασης και διαμονής του στην Αθήνα. 

Info

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης:

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως υποβάλλουν τα αιτήματα τους έως την Δευτέρα 20/02 ώστε να καταρτιστεί το ακριβές πρόγραμμα της Διοργάνωσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.