Τα προιοντα της ΠΑΜΘ συστηνονται στο κοινο της Αθηνας

Το ΕΒΕΡ με τα επιμελητήρια ΑΜΘ διοργανώνουν Έκθεση τροφίμων και ποτών στο Μετρό Συντάγματος

Στο διάστημα 08-12 Μαρτίου 2023 το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο μαζί με τα υπόλοιπα πέντε επιμελητήρια της περιφέρειας ΑΜΘ, διοργανώνουν έκθεση Τροφίμων και Ποτών σε χώρο του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα.

Στόχος της Έκθεσης είναι αφενός η ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων, η προβολή τους στην πρωτεύουσα, αλλά κυρίως η δυνατότητα που θα έχουν οι παραγωγοί και οι επιχειρήσεις να πωλούν τα προϊόντα τους σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας (από το Μετρό Συντάγματος διέρχονται καθημερινά περίπου 1 εκ άτομα). 

Το ΕΒΕΡ καλεί όσους παραγωγούς και επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών δραστηριοποιούνται εντός της περιοχής εμβέλειάς του, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην Έκθεση, στην οποία θα υπάρχει δυνατότητα πώλησης προϊόντων με αυστηρή προϋπόθεση την έκδοση παραστατικών από τον εκάστοτε πωλητή.

Στους ενδιαφερόμενους δίδονται δύο επιλογές: Είτε συμμετοχή στο συλλογικό εκθετήριο κάθε Επιμελητηρίου, είτε φυσική παρουσία του εκάστοτε παραγωγού και επιχείρησης για την πώληση του παραγόμενου προϊόντος από τον ίδιο (ή από εκπρόσωπό του).

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση και η μεταφορά των προϊόντων είναι δωρεάν, ωστόσο αν κάποιος/α παραγωγός επιθυμεί να έχει φυσική παρουσία οφείλει να αναλάβει τα έξοδα μετάβασης και διαμονής του στην Αθήνα.

Α. Γραβάνης: «Καλή ευκαιρία να αξιοποιήσουμε πολλαπλά ένα ιδιαίτερα ισχυρό στοιχείο της επιχειρηματικότητας της Ροδόπης»

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης δήλωσε:

«Με την εξαιρετική πρωτοβουλία των επιμελητηρίων της Περιφέρειας,  μας δίνεται μια καλή  ευκαιρία να αξιοποιήσουμε πολλαπλά ένα ιδιαίτερα ισχυρό στοιχείο της επιχειρηματικότητας της Ροδόπη, που είναι η αγροδιατροφή και ο κλάδος των τροφίμων και ποτών.

Παρόμοιες δράσεις εξωστρέφειας είναι ωφέλιμες βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα,  διότι επιδρούν θετικά στην τοπική οικονομία και δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις μας να αναδείξουν την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων τους.

Ενισχύουν τη βιωσιμότητα των τοπικών παραγωγικών επιχειρήσεων, δίνοντας νέες δυνατότητες και φυσικά συμβάλλουν στην προβολή της περιοχής μας, δίνοντας επιπλέον δυναμική στην Κομοτηνή και στη Ροδόπη. Τα προϊόντα της Κομοτηνής και της Ροδόπης θα παρουσιαστούν για πέντε ημέρες, στο κέντρο της Ελλάδας, στην Αθήνα, στο εκθεσιακό χώρο του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα». 

Info

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος αναφορικά με το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης:

Τηλέφωνο: 2531022547 (Υπεύθυνη: Στίγκα Γεωργία)

Email: [email protected]

Από το επιμελητήριο παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως υποβάλλουν τα αιτήματα τους έως τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου ώστε να καταρτιστεί το ακριβές πρόγραμμα της Διοργάνωσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.