Ιωαννα Αρβανιτιδου: Το ταλεντο που αποτυπωνεται σε ομορφα κομψοτεχνηματα

Πόσα πράγματα μπορούν να δημιουργηθούν με λίγο σύρμα, μέταλλο αλλά και ύφασμα σε οποιαδήποτε μορφή του; Την απάντηση σίγουρα μπορεί να δώσει η Ιωάννα Αρβανιτίδου, η οποία εδώ και περίπου ένα μήνα χρησιμοποιεί αυτά τα υλικά αλλά και το αστείρευτο ταλέντο της, δημιουργώντας υπέροχα κομψοτεχνήματα σε ένα μικρό, αλλά συνάμα εντυπωσιακό μαγαζάκι στην οδό Ανδρούτσου 17.

 

Η Ιωάννα ξεκίνησε από πολύ μικρή να δημιουργεί κοσμήματα και οι επιρροές της ξεκίνησαν από την οικογένειά της. «Από πολύ μικρή θυμάμαι να παρακολουθώ τη γιαγιά μου να πλέκει. Παράλληλα, έψαχνα μανιωδώς τα συρτάρια της μοδίστρας μαμάς μου για να βρω παλιά υφάσματα και κουμπιά για να φτιάξω κάποιο κόσμημα», ομολόγησε η ίδια. Αρκετά χρόνια μετά οι φίλες της “άναψαν” περισσότερο τη δημιουργική της σπίθα, πράγμα που την οδήγησε στην επαγγελματική πια κατασκευή κοσμημάτων.

 

Τα κοσμήματα της Ιωάννας είναι ιδιαίτερα και εντυπωσιακά. Ακολουθώντας κλασικές αλλά και μοντέρνες τεχνοτροπίες δημιουργεί διαρκώς καινούρια σχέδια και υψηλής αισθητικής κοσμήματα. Συνήθως η έμπνευσή της ξεκινά αγοράζοντας διάφορα υλικά που της κεντρίζουν το ενδιαφέρον, χωρίς να γνωρίζει εκ των προτέρων πού θα τα χρησιμοποιήσει. «Γενικά, όμως, εμπνέομαι από οτιδήποτε. Από τα χρώματα της φύσης, μια ταινία, ένα βιβλίο, κάποιο vintage ύφασμα, ή μια φωτογραφία που θα πέσει στα χέρια μου», δήλωσε η ίδια.

 

Επισκεπτόμενος κανείς το κατάστημα της Ιωάννας μπορεί να βρει και τις καλύτερες επιλογές για ένα όμορφο χειροποίητο δώρο, καθώς υπάρχουν κοσμήματα για κάθε γούστο και στυλ. Η Ιωάννα όντας μέσα στο κλίμα της εποχής πωλεί τα κοσμήματα που η ίδια δημιουργεί σε πολύ προσιτές τιμές, κατάλληλες για όλα τα βαλάντια. Μάλιστα, μπορεί να βρει κανείς κοσμήματα που ξεκινούν από μόλις 7 ευρώ και αποτελούν την ιδανική επιλογή για κάποιο δώρο.

 

Πλησιάζοντας όμως με γοργούς ρυθμούς στο κλίμα των εορτών η Ιωάννα έχει δημιουργήσει και υπέροχες χριστουγεννιάτικες επιλογές με κορυφαίες τα πρωτοχρονιάτικα γούρια που συνηθίζουμε να αγοράζουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα, λίγο πριν μπει ο νέος χρόνος.

 

Εμείς ευχόμαστε στην Ιωάννα Αρβανιτίδου η φαντασία και το ταλέντο της να την οδηγούν σε όλο και ομορφότερες δημιουργίες. Καλές Δουλειές!

 

Info: Ιωάννα Αρβανιτίδου

Ανδρούτσου 17 (πίσω από τον Κωτσόβολο)

Τηλ.6936946987

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.