Η Europa παρουσιασε τα «μυστικα» του Marketing στους φοιτητες του Τμηματος Οικονομικων Επιστημων του ΔΠΘ

O Κομοτηναίος Brand Manager της εταιρείας Μιχάλης Σινίκογλου έκανε παρουσίαση δύο θεμάτων μετά από πρόσκληση του Επίκουρου Καθηγητή Κωνσταντίνου Ρηγόπουλου

Η Europa στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) με τίτλο “EUROPA CARES” απάντησε θετικά σε πρόσκληση του Επίκουρου Καθηγητή Marketing και Έρευνας Αγοράς του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, κ. Κωνσταντίνου Ρηγόπουλου, για παρουσίαση δύο θεμάτων στο πλαίσιο των μαθημάτων Marketing του τμήματος. Την παρουσίαση πραγματοποίησε ο Brand Manager της Europa κος Μιχάλης Σινίκογλου, ο οποίος μάλιστα μεγάλωσε στην πόλη της Κομοτηνής όπου εδρεύει το αντίστοιχο τμήμα του ΔΠΘ.

Οι παρουσιάσεις σχετίζονταν με την εφαρμογή του θεωρητικού πλαισίου του Marketing σε πρακτικό επίπεδο σε μια μεγάλη βιομηχανική επιχείρηση με επώνυμο προϊόν που δραστηριοποιείται παραγωγικά και διοικητικά στην χώρα μας.

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να καταλάβουν την σημασία του Marketing στο επώνυμο βιομηχανικό προϊόν, την σημασία της πολυσχιδούς έννοιας του πελάτη σε βιομηχανικό επίπεδο (B2B και B2C), αλλά και την πρακτική εφαρμογή του σχεδιασμού Marketing ξεκινώντας από την κατάρτιση της στρατηγικής έως την επιμέρους εφαρμογή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.