«H επιχειρηση σου.gr»… φερνει χρησιμες οικονομικες συμβουλες

Ένας από τους χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες που δημιούργησε ιστοσελίδα για το γραφείο τους μέσω της πρωτοβουλίας του ΟΤΕ “yourbusiness.gr” είναι και ο κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος παρέχει λογιστικές, φοροτεχνικές, και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Σκεπτόμενος το κόστος και την πολυπλοκότητα διαδικασιών απόκτησης ιστοσελίδας δεν είχε προωθήσει την επιχείρηση του στο διαδίκτυο.

Μετά την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας του, www.logistisatnet.gr, μέσα από το “yourbusiness.gr” τον περασμένο Νοέμβριο, κ. Παναγιωτόπουλος είδε να αυξάνεται σημαντικά το ενδιαφέρον για το γραφείο του. Οι πελάτες του έχουν μεταφέρει αρκετά θετικά σχόλια για την κίνηση του αυτή, και είναι αρκετά ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες και τις συμβουλές που τους παρέχονται online μέσα από τη σελίδα.

Ο ίδιος ο κ. Παναγιωτόπουλος θεωρεί πως «η επιχείρησή σου.gr» είναι μια πολύ καλή πρωτοβουλία, φιλική προς το χρήστη, και ιδιαίτερα οικονομική, η οποία που στηρίζει σημαντικά την επιχειρηματικότητα.

Από το Οκτώβριο που ξεκίνησε η πρωτοβουλία μέχρι και σήμερα, χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες από ολόκληρη την Ελλάδα απέκτησαν παρουσία στο Internet, δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο, ενώ η ανταπόκριση και η συμμετοχή στο πρόγραμμα συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο site, το www.yourbusiness.gr και μέσω απλών και εύχρηστων εργαλείων, οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να δημιουργήσουν το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής τους, επιλέγοντας την ηλεκτρονική διεύθυνση (url/domain) που επιθυμούν και να επωφεληθούν από συγκεκριμένες δυνατότητες που προσφέρονται για την προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών τους (π.χ. SMS & email campaign management). Το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα φιλοξενείται δωρεάν για ένα χρόνο στις ασφαλείς υποδομές του ΟΤΕ, ενώ παρέχεται online βοήθεια, αλλά και τηλεφωνική υποστήριξη για πληροφορίες ή διευκρινίσεις μέσω του 13818.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.