Για ενταφιασμο των επιχειρησεων με το νεο ασφαλιστικο κανει λογο η ΟΕΒΕΣ Ροδοπης

Το ασφαλιστικό και οι προωθούμενες αλλαγές της κυβέρνησης ήταν το αποκλειστικό θέμα συζήτησης της προχθεσινής έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης. 

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης τα μέλη της ΟΕΒΕΣ εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Διαπιστώνουμε ότι την ίδια στιγμή που δίνονται αυξήσεις στον Δημόσιο Τομέα, ανακοινώνονται διορισμοί και παραμένουν ως έχουν οι πρόωρες συντάξεις για ακόμη μία φορά το βάρος πέφτει στα συνήθη υποζύγια, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο του Ασφαλιστικού οδηγώντας τις στο μαρασμό και τον πλήρη αφανισμό τους
 
Λέμε όχι σε οποιαδήποτε αύξηση των εργοδοτικών εισφορών ως ένα ακόμη αντιαναπτυξιακό μέτρο.
 
Κρίνουμε ως απαράδεκτο και φορομπηχτικό το προσχέδιο του Νέου Ασφαλιστικού μια που συνδέει τα ελάχιστα πλέον κέρδη των επιχειρήσεων με τις ασφαλιστικές εισφορές, που σε συνδυασμό με την υπάρχουσα φορολογική πολιτική παρακρατεί έως και το 85% των κερδών τους υπέρ του αδηφάγου και μη ανταποδοτικού Ελληνικού κράτους.
 
Ζητούμε άμεση διακοπή και κατάργηση των κατασχέσεων λογαριασμών και περιουσίας, την προσωποκράτηση των επαγγελματιών που συνδέονται με τα χρέη προς τους ασφαλιστικούς φορείς.
 
Καλούμε την Κυβέρνηση, τους βουλευτές, τα κόμματα να πάρουν πίσω αυτό το προσχέδιο που έχει σαν σκοπό τον ενταφιασμό των επιχειρήσεων».       

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.