Επανεκλεχτηκε στο ΔΣ της ΠΟΕΣΕ ο Ανεστης Βαφειαδης

Τη δημιουργία Ελληνικής Κουζίνας ως brandname προωθεί η Ομοσπονδία

Στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορίων και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) εκλέχτηκε για ακόμα μία τριετία ο κ. Ανέστης Βαφειάδης, κατά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 25 Απριλίου στην Αθήνα.
 
Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν κατά την εκλογοαπολογικστική συνέλευση της ΠΟΕΣΕ, με τον κ. Βαφειάδη να τονίζει πως είναι σημαντικό ότι εκπροσωπείται η Περιφέρεια ΑΜΘ στο 15μελές συμβούλιο, ώστε να μεταφέρονται τα προβλήματα και οι προτάσεις όλων των Περιφερειακών ενοτήτων της στην Αθήνα και στα κέντρα λήψης αποφάσεων.
 
Κατά τη συνέλευση συζητήθηκαν τα διάφορα θέματα που αντιμετωπίζει η Εστίαση, και επαναβεβαιώθηκαν τα πάγια αιτήματά της, όπως η μείωση ΦΠΑ, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και άλλα.
 
Αυτό που τονίστηκε είναι ότι θα γίνει μια προσπάθεια σε όλη την Ελλάδα, μέσω προγραμμάτων που θα βγουν ώστε να προωθηθεί η Ελληνική Κουζίνα γενικότερα.
 
Έτσι στόχος είναι να ξεφύγουν από την τοπική, όπως θρακική, ποντιακή κ.α. αλλά και χαρακτηρισμούς όπως μεσογειακή, και να προωθείται ως «Ελληνική Κουζίνα» στο εξωτερικό, ώστε να βοηθήσει τουριστικά την Ελλάδα σε όλη την έκτασή της.
 
Έτσι θα κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, πιστοποιώντας μόνο αυτή, ώστε να δημιουργηθεί το brandname για την «Ελληνική Κουζίνα».
 
Οι προγραμματικοί στόχοι της νέας διοίκησης θα καθοριστούν όταν το νέο ΔΣ συνέλθει για την εκλογή της διοίκησης, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει στις επόμενες εβδομάδες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.