Ενημερωση για τον Ψηφιακο Μετασχηματισμο Επιχειρησεων στην ΑΜΘ

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης

Η ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης, Φορέας Αρωγός του eMT cluster, του πρώτου συνεργατικού σχηματισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης και τις 18 εταιρείες προηγμένων λύσεων τεχνολογίας που συνθέτουν το eMT cluster.

Διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης και παρουσίασης λύσεων Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:00.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με εταιρείες προηγμένων λύσεων τεχνολογίας που προωθούν και διευκολύνουν τη μετάβαση στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και να ενημερωθούν για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν για τη στήριξη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι σημαντικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες των Επιμελητηρίων Ροδόπης και του eMT cluster, ενώ μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για networking μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.

Οι επιχειρήσεις στις οποίες απευθύνεται κυρίως η πρόσκληση περιλαμβάνουν Αγροδιατροφικές επιχειρήσεις πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, Μεταποιητικές και Βιομηχανικές επιχειρήσεις, Εμπορικές επιχειρήσεις, Συνεταιρισμούς και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Info

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. 

Για περισσότερες πληροφορίες και την online εγγραφή σας επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://emtcluster.gr/index.php/el/emt-cluster/events

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.