ΕΝΙΔΥΚ: Αλληλεγγυη στον αγωνα των εργαζομενων της ΛΑΡΚΟ και των οικογενειων τους

«Το έγκλημα δεν θα περάσει! Όχι στις απολύσεις»

Την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση της  στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ που αγωνίζονται δύο χρόνια τώρα για τη διασφάλιση της ενιαίας λειτουργίας της επιχείρησης, των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής.

Όπως σημειώνει: «ηαταγγέλλουμε το εγκληματικό σχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ, που προβλέπει την απόλυση όλων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ μέχρι τα τέλη Φλεβάρη καθώς και το ξεσπίτωμα όσων διαμένουν στον οικισμό, πετώντας τους στο δρόμο.

Χωρίς ίχνος ντροπής ικανοποιεί τις απαιτήσεις των επιχειρηματικών ομίλων να απαλλαγούν από τα «βαρίδια» των εργαζόμενων και τα δικαιώματά τους.

Οι εργαζόμενοι με τον αγώνα τους κράτησαν ανοιχτή τη ΛΑΡΚΟ κόντρα στην απαξίωση της επιχείρησης από την κυβέρνηση και την παράδοση της στα αρπαχτικά του παραγωγικού πλούτου της χώρας μας. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ποιοι είναι αυτοί που κλείνουν τα εργοστάσια, αλλά και όταν τα βάζουν σε λειτουργία πάντα κριτήριο είναι τα κέρδη των αρπαχτικών ξεζουμίζοντας τους εργαζόμενους και της υποδομές που χτίστηκαν από τον ιδρώτα και το μόχθο τους.

Το έγκλημα δεν θα περάσει! Όχι στις απολύσεις στη ΛΑΡΚΟ!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.