Εγκαινια για το νεο καταστημα της “Hygiene Service” στην Κομοτηνη

Εξατομικευμένες λύσεις υγιεινής για την επιχείρησή σας από την μεγαλύτερη ελληνική επιχείρηση στον χώρο

Η Κομοτηνή αποτελεί πλέον μέλος της μεγάλης «οικογένειας» καταστημάτων της “Hygiene Service”, της μεγαλύτερης ελληνικής επιχείρησης στο χώρο των Υπηρεσιών Υγιεινής.

Αν και η εταιρεία και τα προηγούμενα χρόνια λειτουργούσε στην περιοχή με δίκτυο συνεργατών αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να ανοίξει ένα δικό της παράρτημα στην πόλη της Κομοτηνής, με επικεφαλής αυτού τον κ. Χασάν Σερίφ Αλή και την σύζυγό του Φυλλίς.

Φίλοι και συγγενείς έδωσαν το παρών στα εγκαίνια του καταστήματος

Το νέο κατάστημα της “Hygiene Service” άνοιξε και επισήμως τις πόρτες του στην Κομοτηνή, το απόγευμα της Τρίτης 1 Νοεμβρίου στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 12, παρουσία συγγενών και φίλων του ζευγαριού που έδωσαν το παρών για να τους ευχηθούν για το νέο επιχειρηματικό τους εγχείρημα.

Όπως εξήγησαν οι ίδιοι μιλώντας στον «ΠτΘ» η “Hygiene Service” διαθέτει καταστήματα τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, σε χώρες όπως η Αλβανία, η Βουλγαρία, η Γερμανία, το Κόσσοβο, η Ρουμανία, η Σερβία, η Τσεχία και φυσικά η Κύπρος, ενώ η συνεχής αναγκαιότητα για εξέλιξη σε ό,τι αφορά τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, την οδηγεί και στην ανάπτυξη του εγχώριου δικτύου της.

Μεταξύ των οποίων ο πρώην Δήμαρχος Ιάσμου Καδή Ισμέτ,

Άλλωστε στόχος της εταιρείας είναι οι παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα τους να ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων και να χτίζουν μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους ώστε να νοιώθουν απόλυτα ασφαλείς στο θέμα της υγιεινής.

Η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ό,τι αφορά την αυτόματη απολύμανση, τον αρωματισμό των χώρων, την εντομοαπώθηση, την απεντόμωση, την μυοκτονία, την απολύμανση, τις μονάδες γυναίκειας υγιεινής, ενώ κυκλοφορεί και αποκλειστικές σειρές προϊόντων χώρων υγιεινής και HACCP (Ανάλυση Δυνητικών Κινδύνων & Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου).

Αλλά και ο αντιπεριφειάρχης Υποδομών της ΠΑΜ-Θ Ταρκάν Μουλταζά

Το σύνολο των προϊόντων της είναι εγκεκριμένα από το Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, καταχωρημένα στο Γενικό Χημείο του Κράτους και ελεγμένα από το Ινστιτούτο Παστέρ γεγονός που όπως υπογράμμισε και ο κ.Σερήφ διασφαλίζουν την υψηλή τους ποιότητα.

Άλλωστε όπως εξήγησε ο ίδιος πλέον θα βρίσκονται καθημερινά κοντά σας, ούτως ώστε να προτείνουν την καλύτερη δυνατή και ολοκληρωμένη λύση υγιεινής, εξατομικευμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Info

  • “Hygiene Service”
  • Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 12
  • Τηλ. Επικοινωνίας: 2531020003

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.